اعتراضات مردمی در آمریکا علیه نظام سرمایهداری فاسد و بی عدالتی های اجتماعی در این کشور که از روز شنبه در نزدیکی مرکز بورس نیویورک آغاز شده بود، برای سومین روز متوالی با وجود حمله نیروهای پلیس به معترضان همچنان ادامه داشت.
به گزارش 598 به نقل از فارس از شبکه "سی بی اس"، اعتراضات مردمی در آمریکا علیه نظام سرمایهداری و بی عدالتی های اجتماعی در این کشور برای سومین روز متوالی همچنان ادامه داشت.
هزاران نفر از آمریکایی های معترض روز شنبه به وقت آمریکا تجمع اعتراض آمیزی را با شعار "وال استریت را اشغال کنید"، نزدیک وال استریت، مرکز بورس آمریکا در شهر نیویورک آغاز کردند تا اعتراض خود را به نظام مالی فاسد موجود در این کشور که به اعتقاد آنها عامل اصلی بحران اقتصادی و بی عدالتی اجتماعی در آمریکاست، اعلام کنند.
با وجود اینکه نیروهای پلیس آمریکا بخش اعظمی از خیابان وال استریت را مسدود کرده بودند، شرکت کنندگان در این تظاهرات تمام شب را نیز به اعتراض خود ادامه دادند و اعتراضات آنها برای دومین و سومین روز متوالی در روزهای یکشنبه و دوشنبه نیز همچنان ادامه داشت.
گزارش های منتشر شده از این امر حکایت دارد که نیروهای پلیس آمریکا با حمله به معترضان سعی کرده اند تا آنها را پراکنده کنند و ظاهرا این اعتراضات را متوقف کنند، اما تا کنون موفق به انجام این کار نشده اند.
رسانه های آمریکایی از دستگیری دست کم 5 نفر، 4 مرد و یک زن، در روز سوم این اعتراضات توسط نیروهای پلیس آمریکا خبر دادند، همچنین اعلام کردند معترضانی که در خیابان وال استریت چندین روز است که تجمع کرده اند، امیدوارند که بر تعدادشان افزوده شود.
معترضان آمریکایی که در این تظاهرات شرکت کرده بودند، شعارهایی چون "دموکراسی، نه سرمایهداری سازی" و "به حاکمیت اغنیا و ثروتمندان پایان دهید" سر دادند.
بنا بر این گزارش، سازمان دهندگان این تظاهرات، این تجمع را در خیابان وال استریت نیویورک که مرکز بورس آمریکا است ماه ها پیش برنامه ریزی کرده بودند تا خشم خود را نسبت به حاکمیت "نظامی سیاسی سرمایهداری" و همچنین حاکمیت ثروتمندان در این کشور ابراز کنند.
سازمان دهندگان این تظاهرات که پیش بینی کرده اند دست کم 20 هزار نفر از مردم سراسر آمریکا به اعتراضات آنها ملحق شوند، اعلام کرده اند که از اعتراضات مردمی در خاورمیانه و کشورهای آفریقایی الهام گرفته اند و تا تحقق اهدافشان دست از اعتراض بر نخواهند داشت. آنها بدنبال ترغیب "باراک اوباما" رئیس جمهوری آمریکا به تشکیل کمیسیونی هستند که به "نفوذی که پول بر نمایندگان مردم در کنگره دارد" پایان دهند.
شرکت کنندگان در این تظاهرات اعلام کردند که "ما نمایندگان 99 درصد مردم ناراضی هستیم که دیگر نمی توانند حرص و فساد 1 درصد دیگر را تحمل کنند