
زندگی با آیه ها ..... آیه ۹۲ سوره مبارکه آل عمران ....... لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمیرسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق میکنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * *
به گزارش سرویس کشکول جام نیوز؛ این سگ 5 ماهه در حال حاضر دارای دو بینی است. پس از این که چهار صاحب قبلی به دلیل این نقص او را رها کردند توسط مرکزی در گلاسکو – اسکاتلند پشتیبانی شد.
صاحبان جدید، بومی شرق اسکاتلند هستند و یکی از چهار نامزد از سراسر جهان که برای نگهداری از این سگ انتخاب شدهاند.
آنجلا مک آلیستر دامپزشک این مرکز نگهداری از سگ به دیلی میل گفت: این سگ از بدو تولد با دوبینی به دنیا آمده است و مشکلی از نظر تنفسی ندارد.
دانا