وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۲۰۶۸۶۶
زمان انتشار: ۱۲:۲۶     ۰۴ اسفند ۱۳۹۲
مربی آرژانتینی تیم والیبال فنرباغچه ترکیه در حالی دست رد به سینه فدراسیون والیبال ایران زد که یک آرژانتینی دیگر در لیست انتظار داورزنی قرار دارد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از تسنیم، روزنامه گاتزتا دلو اسپورت نوشت: دانیل کاستلانی،‌ سرمربی آرژانتینی و 53 ساله تیم فنرباغچه ترکیه، دعوت تیم فدراسیون والیبال ایران برای هدایت تیم ملی را قبول نکرد.

فدراسیون والیبال ایران که پس از قطع همکاری ولاسکو به دنبال گزینه‌های بزرگ و کارآمد بین‌المللی برای جایگزینی این مربی است، به دانیل کاستلانی سرمربی پیشین تیم‌های ملی لهستان و فنلاند برای قبول هدایت تیم ملی پیشنهاد داد که مورد قبول او قرار نگرفت. کاستلانی یک سال باقی مانده از قراردادش با فنرباغچه را دلیل اصلی رد پیشنهاد ایران بیان کرده است. 

در این حال، فدراسیون والیبال ایران همچنان در حال مذاکره با لورنزو برناردی است. اگر این گفت‌وگوها به نتیجه نرسید، فدراسیون با رائول لوزانو،‌ دیگر مربی آرژانتینی که سابقه هدایت تیم ملی لهستان و آلمان را نیز بر عهده داشته ، وارد مذاکره می‌شود. لوزانو در تابستان سال جاری و پیش از آغاز لیگ برتر والیبال برای قبول هدایت تیم شهرداری ارومیه یا متین ورامین به ایران هم آمد و با ولاسکو،‌ هم‌وطن خود نیز دیدار و گفت‌وگو کرد. 

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام