وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۲۰۴۹۹۵
زمان انتشار: ۱۴:۱۹     ۲۶ بهمن ۱۳۹۲

به گزارش سرویس کشکول جام نیوز ؛ جراحان توانستند انگشت یک نوزاد را که روباه تقریبا کنده بود، با موفقیت سر جایش وصل کنند.


«دنی دلان» فقط 5 هفته سن داشت که روباه یواشکی وارد خانه شان شد و او را از روی مبل پایین کشید و تلاش کرد دنی را از خانه بیرون ببرد.

 

 

وقتی مادرش صدای جیغ و گریه پسر کوچولویش را شنید، سراغ او رفت و با دنبال کردن رد خون، نزدیک در خانه روباه را دید که دارد دنی را بیرون می برد. او آن قدر به روباه لگد زد تا پسر کوچولویش را ول کند.

 

 

بعد هم دنی را در حالی به بیمارستان می برند که انگشتش فقط با یک خرده پوست روی دستش چسبیده بود و پشت دستش آویزان بود. پزشکان در یک عمل 5 ساعته موفق شدند انگشت او را نجات دهند. حالا یک سال گذشته و جز 2 زخم کوچک روی دست او، چیزی از ان جراحت وحشتناک باقی نمانده.

 

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۲
در انتظار بررسی: ۱
* نظر:
ارسال نظرات
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۴:۴۵ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۲
۲
۱
الهي ، خدا نگهدارت .
پاسخ
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۴:۵۹ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۲
۱
۲
پزشکان چند گفتند در مقابل عمل پیوند ؟ اگر خدای ناکرده در ایران بود یا بیمارستانها قبول نمیکردند ویا میگفتند که مبلغ!!!!!!!!!!!!!!! بحساب واریز کن ویاکودک 9 انگشت میماند و یا اگر پیوند زده میشد والدین کودک میبایست چندین سال قرض میداد...................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام