کد خبر: ۲۰۴۹۸۰
زمان انتشار: ۱۴:۰۲     ۲۶ بهمن ۱۳۹۲
رئیس انجمن علمی جراحان عمومی ایران گفت:همه صنوف زیرمیزی می‌گیرند حتی خبرنگاران، یک ماه پیش از رسانه صداوسیما برای پخش کوتاهی از برنامه‌های انجمن از ما مطالبه ۱۰ میلیون تومان کردند.بنابراین چرا بیمار به بیمارستان رایگان میلاد نمی‌رود.
به گزارش پایگاه 598 به نقل ازتسنیم، بهزاد رحمانی که در برنامه تلویزیونی پزشکی نبض که درباره تعرفه و پرداخت‌های غیرمتعارف حوزه درمان حضور یافته بود، اظهار داشت: بنده به ۱۴۰ انجمن نامه نوشته‌ام و از آنها تقاضا کرده‌ام کسانی که آبروی متخصصان پزشکی که تمام سرمایه آنها است را به فنا داده‌اند را پیگیری قضایی کنیم. زیرا در بسیاری از مواقع تصاویر متجاوزین به نوامیس را شطرنجی می‌کنند. بنابر این بنده قول می‌دهم که به آن ۱۴ نفر که پیگیر کار آنها باشیم.

علت زیرمیزی دولت و مجلس است

وی افزود: علت زیرمیزی دولت و مجلس است. بنده می‌خواهم بنیانگذار این پدیده را به شما معرفی کنم و آن سرانه تحقیرآمیز درمان است، بنابراین آدمی که خواب است را می‌توان بیدار کرد ولی آن کسی که خود را به خواب زده است نمی‌توان بیدار کرد.

چرا بیمار به بیمارستان رایگان میلاد نمی‌رود

رحمانی با اشاره به سرانه تحقیرآمیز درمان در کشور که باعث تضعیف بیمه‌ها نیز شده است، گفت: این در شرایطی است که بیمار مجبور است فرش زیر پای خود را بفروشد و به بخش خصوصی برود و این سوال پیش می‌آید چطور در یک بیمارستان رایگانی مانند میلاد مردم حاضرند آنجا مراجعه نکنند و فرش خانه‌شان را بفروشند و به بخش خصوصی بروند. به هر حال مردم ما شعور دارند و باید به شعور آنها احترام گذاشت. پس پاسخ بدهید که مردم چرا این کار را می‌کنند؟

رئیس انجمن علمی جراحان عمومی ایران ادامه داد: زیرمیزی پدیده معلول است و باید به علت آن توجه کرد، مثلاً دفترچه بیمه تامین اجتماعی در این ۳۰ سال با وجود افزایش تورم دیگر اعتباری ندارد. زیرمیزی از جانب همه صنوف طلب می‌شود. بنده مثالی می‌زنم شاید خبرنگارانی داشته باشیم که قلم خود را به خونشان می‌زنند و آدم‌های با شرفی باشند که بنده با آنها کاری ندارم، ولی برخی از همین خبرنگاران تا کارت هدیه خود را نگیرند خبرهای مهم را چاپ نمی‌کنند، مثلا یک ماه پیش از صدا و سیما آمده بودند و به ما می‌گفتند که باید ۱۰ میلیون بدهید تا در مورد انجمن شما مطلبی کار کنیم.

رحمانی بیان داشت: بنابر این هر کسی که کسری داشته باشد زیرمیزی خواهد گرفت. همین ۸۰ هزار پزشک عمومی که عنوان می‌شود زیر خط فقر رفته‌اند چاره‌ای ندارد و نمی‌توانند زیرمیزی بگیرند.

وی در این برنامه با اشاره به صحبت‌های قربانی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس که به صورت تلفنی ارتباط برقرار کرده بود و صحبت‌هایی در دفاع از انتشار زیرمیزی کرده بود، گفت: سرانه تعرفه ۳۰ سال است که مشکل دارد و آقایان با لفظ تهدید‌آمیز این مشکلات را در نطفه خفه نکنند. کم‌کاری شده است و این کم‌کاری نیز مربوط به دولت و مجلس است که رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس نیز به آن اعتراف می‌کند.

رئیس انجمن علمی جراحان عمومی ایران خاطرنشان کرد: بنده از مسئولان می‌خواهم به این پرسش پاسخ دهند که چرا با وجود اینکه مردم ما از شعور بالایی برخوردار هستند ولی خدمات بیمارستانهای رایگان دولتی مانند میلاد را رها می‌کنند و فرش زیر پای خود را می‌فروشند و به بیمارستانهای خصوصی می‌آیند. بنابراین بیشتر حرف‌های دولتی‌ها شعاری است که در پاسخ به وی سجاد رضوی معاون نظارت بر درمان وزارت بهداشت عنوان کرد دلیل آن این است که متخصصی که در بخش بیمارستان دولتی میلاد کار می‌کند بیمار را به بخش خصوصی که خودش در آنجا مشغول است ارجاع می‌دهند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۱
* نظر:
ارسال نظرات
رحیم
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۹:۱۲ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۲
۰
۰
بجای کلمه زیر میزی از کلمه باج استفاده کنید چون به واقعیت نزدیکتر است .
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها