إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

  •  
      
کد خبر: ۲۰۴۷۰۳
زمان انتشار: ۱۸:۳۸     ۲۴ بهمن ۱۳۹۲
جدید ترین خوشحالی عجیب در فوتبال ایتالیا دیده شد. خوشحالی‌های پس از گل عجیبی در دنیای فوتبال وجود دارد، اما یک خوشحالی عجیب در فوتبال ایتالیا باعث شد تا همه توجه‌ها به آن جلب شود.
یکی از بازیکنان تیم ریوله س از به ثمر رساندن گل به سمت نیمکت خودشان رفت و در حالی که گمان می‌رفت با هم تیمی‌هایش می‌خواهد به خوشحالی بپردازد سرش را محکم به نیمکت ذخیره‌ها کوبید و بی هوش روی زمین افتاد.

غیر عقلانی ترین شادی پس از گل

این بازیکن در بازی تیمش در لیگ آماتور فوتبال در ایتالیا روی یک ضربه ایستگاهی موفق شد به آسانی دروازه حریف را باز کند و پس از به ثمر رساندن گل به سمت نیمکت خودشان رفت و در حالی که گمان می‌رفت با هم تیمی‌هایش می‌خواهد به خوشحالی بپردازد سرش را محکم به نیمکت ذخیره‌ها کوبید و بی هوش روی زمین افتاد اما پس از چند دقیقه به زمین مسابقه برگشت و داور مسابقه به دلیل این خوشحالی یک کارت قرمز مستقیم به او نشان داد.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام