به گزارش پایگاه 598 به نقل از فرهنگ نیوز، ما می بینید در این فیلم خواهر بین همسر و برادرش قرار می گیرد و یک عده از مردم هم در این بین بلاتکلیف هستند و آسیب های جانی، مالی، روانی و اجتماعی که تا سالها باقی می ماند و منطقه را به لحاظ اقتصادی عقب می اندازد و آن آثار روانی هم از بین نمی رود.
سردار اسماعیل احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به تولید فیلم «چ» اثر ابراهیم حاتمی کیا که برای نخستین بار در سی و دومین جشنواره فیلم فجر به اکران در آمد، گفت: داستان واقعی بود و آقای حاتمی کیا صحنه های زیبا و نزدیک به حقیقت خلق کرده بود که اتفاقا این صحنه های بسیار هم تلخ است.
وی با اشاره به ماجرای پاوه و داستان فیلم «چ» تاکید کرد: می توان این اتفاقات را شبیه سازی کرد با انچه که در منطقه خودمان (سوریه) و جاهای دیگر می گذرد. فتنه های داخلی همیشه دست های بیرونی دارد ولی بی بصیرتی و کم توجهی انسان ها را رو در روی هم قرار می گیرد. شما می بینید در این فیلم خواهر بین همسر و برادرش قرار می گیرد و یک عده از مردم هم در این بین بلاتکلیف هستند و آسیب های جانی، مالی، روانی و اجتماعی که تا سالها باقی می ماند و منطقه را به لحاظ اقتصادی عقب می اندازد و آن آثار روانی هم از بین نمی رود.
احمدی مقدم با بیان این نکته که البته خوشبختانه موضوع در پاوه به خوبی حل شد، خاطرنشان کرد: من از ابتدای سال 58 در همین منطقه حضور داشتم. محور دفاع از پاوه خودِ مردم پاوه بودند و کمتر نیروهای کمی به کمک شان رفتند و بعد از آن هم مردم پاوه دفاع از پاوه و مرز و مناطق دیگر را به عهده گرفتند و انصافا مردم انقلابی و هوشیاری هستند. اغلب کسانی هم که در حمله به پاوه حضور داشتند، افرادی بودند که از نقاط دیگری بسیج شده و به انجا امده بودند.
وی با تاکید بر اینکه مردم باید در فتنه ها مراقب باشند و فریب شعارهای زیبا اما تحریک آمیز را نخوردند، اظهار داشت: این حوادث می تواند عواقب تلخ و ناگواری داشته باشد که تا طولانی مدت آثارش از بین نرود.
فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به حضورش در منطقه عملیاتی پاوه یادآور شد: با چند ماه فاصله من هم به منطقه رفتم و و با مردم پاوه و بچه های بومی آنچا اشنایی دارم و تقریبا روایت درستی از واقعیت در فیلم آقای حاتمی کیا صورت گرفته بود.
احمدی مقدم در پاسخ به این سوال که شما در محاصره دوم پاوه حضور داشتید، تصریح کرد: وقتی که هیئت حُسن نیت آمد و از طرف دولت مذاکره کرد، دوباره مناطق را تحویل داد ولی استثنائا مردم پاوه تسلیم نشدند اما جاده پاوه بسته شد و این شهر مجددا چند ماهی در همان سال 58 در محاصره قرار گرفت تا بهمن سال 58 که مجددا گروهی از پادگان ولی عصر(عج) به فرماندهی شهید رضا مطلق و جانشینی حاج احمد متوسلیان به پاوه اعزام شدند و بچه های بومی پاوه و جوانرود مجداد جاده را باز کردند و نهایتا محاصره در بهمن 58 شکسته شد. من در محاصره دوم در منطقه و عملیاتش حضور داشتم.