کد خبر: ۲۰۲۶۷۹
زمان انتشار: ۲۰:۲۶     ۱۵ بهمن ۱۳۹۲
به گزارش پایگاه 598، به دنبال انتشار خبری با عنوان وزیر ثروتمند در قامت رقیب قدرتمند در خبرگزاری فارس، روابط عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت جوابیه ای به فارس ارسال کرد که درج شد. درباره این جوابیه نکاتی وجود دارد که در ذیل بدان اشاره می شود:

۱٫ جوابیه وزارت صنعت معدن و تجارت اذعان می دارد که مهندس نعمت زاده از تمامی سمت های خود در شرکت های خصوصی استعفا داده است اما هیچ مدرکی را در این خصوص ارائه نداده اند بلکه اعلام کردند که فرآیند حقوقی آن جهت درج در روزنامه رسمی آغاز شده است. اکنون حدود شش ماه از دوران وزارت ایشان می گذرد اما با مراجعه به سایت رسمی روزنامه رسمی کشور ، مشاهده می‌شود که هنوز هم در آخرین آگهی‌های منتشر شده مربوط به این شرکت‌ها نام وزیر سالخورده دولت به عنوان عضو یا رئیس هیئت مدیره خودنمایی می‌کند.

اولین سوالی که مطرح می‌شود این است که فرآیند ثبت آگهی تغییرات شرکت‌ها در روزنامه رسمی چقدر طول می‌کشد و آیا این فرآیند بیش از ۶ ماه زمان می برد؟

در عین حال اگر روابط عمومی وزارت مذکور مدارکی دال بر اینکه ایشان بلافاصله پس از تصدی وزارت خانه و در همان تاریخ دارند ، ارائه فرمایند تا خبرگزاری فارس نسبت به درج آن اقدام کند . اسامی شرکت هایی که هنوز اسم وزیر محترم صنعت و معدن و تجارت به عنوان عضو یا رئیس هیات مدیره بر تارک آنها ست عبارتند از:

۱٫ شرکت رسا فارمد        شناسه ملی شرکت ۱۰۱۰۳۷۵۳۹۵۰

بر اساس آخرین تغییرات صورتجلسه مورخ ۲۹/۱۱/۹۱ که در روزنامه رسمی ۲۱/۰۲/۹۲ به چاپ رسیده آقای نعمت زاده عضو هیئت مدیره شرکت بوده‌اند.

۲٫ شرکت مهندسی نفت هوسیت پارس    شناسه ملی شرکت  ۱۰۳۲۰۳۳۱۳۱۲

بر اساس آخرین صورت جلسه منتشر شده یعنی صورتجلسه ۳۰/۱۰/۹۰  تاریخ روزنامه ۲۲/۰۱/ ۹۱  نایب رئیس هیئت مدیره آقای نعمت زاده به نمایندگی از شرکت توسعه تجارت نعمت بوده‌اند.

۳٫ شرکت توسعه تجارت نعمت        شناسه ملی شرکت  ۱۰۱۰۴۰۹۰۴۰۸

بر اساس صورتجلسه ۲۱/۱۰/۹۰ تاریخ روزنامه  ۰۹/۱۲/۹۰  آقای نعمت زاده رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل

۴٫ شرکت توان پرداز باطری   شناسه ملی شرکت  ۱۰۱۰۱۸۰۲۶۲۷

صورتجلسه ۲۸/۱۱/۹۰   تاریخ روزنامه  ۲۶/۰۱/۹۱

آقای نعمت زاده نایب رئیس هیئت مدیره

۵٫ شرکت پترو تجارت هرمزان       شناسه ملی شرکت ۱۰۳۲۰۱۶۳۲۳۷

صورتجلسه  ۱۱/۱۰/۹۱  تاریخ روزنامه ۲۳/۱۱/۹۱

آقای نعمت زاده رئیس هیئت مدیره به نمایندگی از شرکت توسعه تجارت نعمت

۶٫ توسعه پترو شیمایی ساحل دریا      شناسه ملی ۱۰۳۲۰۷۸۸۵۶۴

صورتجلسه ۰۱/۰۸/۹۱   تاریخ روزنامه ۱۸/۱۰/۹۱

آقای نعمت زاده نایب رئیس هیئت مدیره به نمایندگی شرکت توسعه تجارت نعمت

۷٫ توسعه نگین مکران      شناسه ملی ۱۰۳۲۰۷۹۰۳۰۰

صورتجلسه ۰۶/۰۴/۹۱  تاریخ روزنامه  ۲۶/۰۵/۹۱

آقای نعمت زاده نایب رئیس هیئت مدیره

۸٫ هرمزان تجارت گستر کیش        شناسه ملی ۱۴۰۰۳۰۵۲۲۶۶

تاریخ صورتجلسه ۲۳/۱۱/۹۱    تاریخ روزنامه ۱۰/۱۲/۹۱

رئیس هئیت مدیره آقای نعمت زاده به نمایندگی از شرکت پترو تجارت هرمزان

۹٫ الوند پترو انرژی کیش         شناسه ملی ۱۴۰۰۳۰۱۷۸۵۱

تاریخ صورتجلسه  ۱۲/۱۰/۹۱ تاریخ روزنامه ۱۰/۱۲/۹۱

رئیس هئیت مدیره آقای نعمت زاده به نمایندگی از شرکت پترو تجارت هرمزان

۱۰٫ برق انرژی پاینده جم      شناسه ملی ۱۰۳۲۰۸۳۷۵۲۹

تاریخ صورتجلسه ۲۸/۰۹/۹۱   تاریخ روزنامه ۲۶/۱۰/۹۱

رئیس هئیت مدیره آقای نعمت زاده

۱۱٫ انبارها و پایانه های توسعه نگین مکران            شناسه ملی ۱۴۰۰۳۵۰۸۰۳۲

                 ( منطقه آزاد چابهار )

تاریخ صورتجلسه  ۱۸/۰۴/۹۲   تاریخ روزنامه ۱۳/۰۸/۹۲

رئیس هیئت مدیره آقای نعمت زاده

۱۲٫ خطوط لوله انتقال گاز مکران                      شناسه ملی ۱۴۰۰۳۵۰۸۰۱۳

                ( منطقه آزاد چابهار)

تاریخ صورتجلسه ۱۸/۰۴/۹۲     تاریخ روزنامه  ۱۳/۰۸/۹۲

رئیس هیئت مدیره آقای نعمت زاده

۱۳٫ آب نیروی مکران               شناسه ملی ۱۴۰۰۳۵۰۸۱۵۹

         ( منطقه آزاد چابهار)

تاریخ صورتجلسه  ۱۸/۰۴/۹۲     تاریخ روزنامه ۱۳/۰۸/۹۲

رئیس هیئت مدیره آقای نعمت زاده

۲٫ آقای مهندس نعمت زاده نزدیک به سی سال  در جمهوری اسلامی مسئولیت های متعدد دولتی داشتند و هیچ گاه فرصت و امکان قانونی برای حضور در بخش خصوصی نداشته‌اند اما در فاصله فقط چهار سال بازنشستگی و عدم حضور در مناصب دولتی ، در هیئت مدیره نزدیک به بیست شرکت بخش خصوصی عضویت یافتند که هر کدام از این شرکت ها به شکل تو در تو در شرکت دیگر سهام داشتند. علت تشکیل این  شرکت های متعدد آن هم در طول چهار سال چیست ؟ مهم‌تر از آن روند واگذاری پروژه‌های بزرگ و کوچک اقتصادی به این شرکت‌ها چگونه بوده است؟ آیا این شرکت‌ها در شرایط برابر با دیگر فعالان اقتصادی بخش خصوصی این پروژه‌ها را به دست آورده‌اند؟ دیگر فعالان بخش خصوصی می‌توانسته‌اند همین پروژه‌ها را در شرایط برابر به دست آورند؟

ذهن عمومی جامعه از برخی پرونده های بزرگ خاطرة خوشی از تشکیل شرکت های متعدد ندارد . حال چرا مهندس نعمت زاده اقدام به شرکت های متعدد و تو در تو نموده بودند ؟ پاسخ روابط عمومی وزارت صنعت آن است که ایشان چون تجربیات زیادی داشته‌اند ، در بخش خصوصی از این تجربیات و تحرک استفاده کرده‌اند .

۳٫  خبرگزاری فارس در گزارش خود به شایعاتی در خصوص میزان ثروت آقای مهندس نعمت زاده اشاره کرده  و محترمانه درخواست نمود که برای جلوگیری از پخش شایعات و آرامش افکار عمومی جامعه ایشان باصراحت و بطور دقیق و بدور از فضا سازی و پرخاشگری ، توضیحات لازم را به رسانه‌ها و افکار عمومی ارائه کنند تا این شایعات ، گسترش نیابد . متاسفانه وزارت صنعت در این خصوص ، رفتار منطقی را کنار گذاشت و پاسخ را با تهمت و افترا و پرخاشگری آلود .

فارس ، بهترین روش برای جلوگیری از گسترش شایعات را ، ارائه پاسخ های منطقی و دقیق می داند تا آن شایعه برای همیشه خاموش شود . هیچ اشکالی ندارد که آقای وزیر صنعت معدن وتجارت، میزان سرمایه خود را که به قوه قضائیه اعلام نموده است، برای مردم نیز اعلام نماید همچنانکه در کشورهای دیگر در دنیا مرسوم است. اینکه وزراء بر طبق قانون اساسی باید دارائی خود را به قوه قضائیه اعلام نمایند، منافاتی با اعلام عمومی آن به مردم ندارد، بالاخص وقتی باب شایعات در مورد یک وزیر باز شود ضرورت چنین اقدامی وضوح بیشتری می‌یابد.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۱
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها