
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش پایگاه 598، تسنیم به نقل از پایگاه خبری «روسیا الیوم» نوشت:«بان کی مون» دبیر کل سازمان ملل با «احمد الجربا» رئیس ائتلاف معارضان سوری دیدار و درباره مذاکرات بین طرف های سوری که روز جمعه با مشارکت «اخضر ابراهیمی» دبیر کل این سازمان انجام خواهد شد، گفت وگو کرد.
سازمان ملل در بیانیه ای اعلام کرد «دبیر کل از مشارکت هیئت معارضان سوری در کنفرانس صلح در سوریه که 22 ژانویه برگزار می شود، استقبال کرد. طرفین درباره مذاکرات بین طرف های سوری که روز جمعه با مشارکت «اخضر ابراهیمی» دبیر کل این سازمان و با هدف دستیابی به توافقی فراگیر برای حل سیاسی بحران و اجرای بیانیه ژنو انجام خواهد شد، گفت وگو کردند.»
مذاکرات روز جمعه نخستین مذاکره بین دولت سوریه و معارضان خارج نشین بار از زمان آغاز بحران که تقریبا سه سال از آن می گذرد، محسوب می شود.