کد خبر: ۱۹۹۱۵
زمان انتشار: ۱۳:۱۴     ۲۱ شهريور ۱۳۹۰
طي هشت سال گذشته اين کشور شاهد خشونت پيوسته و حملات تروريستي مرگبار بوده که موجب آسيب ديدن "موسسات ملي، فقير شدن مردم و جدايي خانواده‌ها و محله‌ها" شده است.

گزارش‌ها نشان مي‌دهد که تجارت زنان و استفاده‌هاي جنسي از دختران عراقي در پي تجاوز امريکا به اين کشور در سال 2003 افزايش يافته است.

به گزارش 598 به نقل از پرس تی وی "ربکا موراي" در مقاله‌اي که 27 آگوست در خبرگزاري "اينترپرس سرويس" منتشر شده است، بيان مي‌کند که چگونه روسپي‌گري و دلالان زنان طي دوران پس از اشغال نظامي نيروهاي امريکايي در "عراق رواج يافته" است.

طي هشت سال گذشته اين کشور شاهد خشونت پيوسته و حملات تروريستي مرگبار بوده که موجب آسيب ديدن "موسسات ملي، فقير شدن مردم و جدايي خانواده‌ها و محله‌ها" شده است.

موراي در اين مقاله به نقل از بيانيه عفو بين‌الملل مي‌گويد: "جنگ‌ها و کشمکش‌ها همواره در هر جايي موجب افزايش سطح بالاي خشونت نفرت‌انگيز عليه زنان و دختران هستند."

اين مقاله همچنين به بيان داستان "رانيا" مي‌پردازد که در شانزده سالگي توسط افسران ارتش صدام، ديکتاتور اعدام شده عراق، در جريان سرکوب وحشيانه شيعيان عراقي در جنوب اين کشور در سال 1991 مورد تجاوز جنسي قرار گرفت.

رانياي طرد شده به بغداد فرار مي‌کند در نهايت به دام دلالان خانه فساد مي‌افتد.

او مي‌گويد که دلالان زنان، دختران باکره به مبلغ 5000 دلارفروخته و به شمال عراق، سوريه و امارات متحده عربي قاچاق مي‌کنند.

رانيا پس از اين که شش سال پيش به اتهام همکاري با تروريست‌ها توسط نيروهاي امريکايي بازداشت و به بازداشتگاه "القادميه" بغداد منتقل مي‌شود. پس از مدتي يک سازمان کمک به زنان با وي تماس برقرار کرده و خواهان همکاري مي‌شود. رانيا براي اين سازمان شروع به کار مي‌کند و مخفيانه با خانه‌هاي فساد ارتباط برقرار کرده و اطلاعات مربوط به خانه‌هاي فساد را در اختيار اين سازمان قرار مي‌دهد.

رانيا و دو دختر ديگر در يکي از يافته‌هاي دلخراش‌شان خانه‌اي را در منطقه "الجيهاد" بغداد کشف کردند که دختران شانزده ساله در آن منحصرا در اختيار پرسنل نظامي امريکا قرار مي‌گرفتند.

مالک اين روسپي‌خانه به رانيا گفته است که يک مترجم عراقي کارمند امريکايي‌ها به عنوان دلال عمل کرده و اين دختران را به يک پايگاه هوايي امريکايي برده و آن‎ها را از آن‎جا به اين خانه بازمي‌گرداند.

عراق پيش از آغاز جنگ خليج فارس در سال 1991 يکي از کشورهايي بود که بيشترين ميزان زنان باسواد در خاورميانه را داشت و بيشتر زنان اين کشور در مشاغل حرفه‌اي مانند پزشکي و آموزش مشغول به کار مي‌شدند.

طبق گزارش سال گذشته "سازمان کمک‌رساني کليساي نروژ"، "جنگ امريکا و هرج و مرجي که ايجاد کرد" نسبت به عوامل ديگر تاثير بيشتري در افزايش روسپي‌گري در عراق داشته است.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها