به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، محمدرضا باهنر دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری که در اجلاس دبیران استانهای حزب موتلفه اسلامی سخن میگفت ضمن گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم حبیبالله عسکر اولادی گفت: رحلت آقای عسکر اولادی ثلمه بزرگی برای بدنه انقلاب و نظام بود و امیدواریم با تلاش دوستان و رهروان ایشان جای خالی آقای عسگر اولادی پر شود.
باهنر در خصوص وضعیت این جبهه بیان داشت: جبهه پیروان خط امام و رهبری عملا یک نوع ائتلاف در زمان انتخابات میان برخی از تشکلهای ریشه دار و با سابقه درخشان اصولگرایی است.
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری افزود: جبهه پیروان خط امام و رهبری در انتخابات مختلف نقش جدی داشته و همواره خط اصیل انقلاب را دنبال کرده و بر مبنای خط امام و رهبری عمل میکند.
وی اعضای جبهه پیروان را اعضای حقوقی دانست و گفت: کسانی که در تشکلهای خود دبیر کل و یا قائم مقام دبیر کل هستند عضو شورای مرکزی هستند و مرکزیت جبهه در انتخاب افراد برای عضویت در شورای مرکزی خود بر اساس تصمیم تشکلهای وابسته به خود عمل میکند.
باهنر با اشاره به وضعیت سیاسی کشور و تحلیل انتخابات دوره یازدهم ریاست جمهوری تصریح کرد: روحانی با شعارها و حرفهایی توانست رای نیمی از رایدهندگان را به دست آورد و تحلیل انتخابات به نظر بنده این است که مردم از 8 سال تندرویهای هنجار شکنانه اصلاح طلبان و 8 سال تندروی های احمدینژادی خسته شده بودند و به همین دلیل به شعار اعتدال رای دادند.
«در میان کاندیداهای ریاست جمهوری واقعا شخصی که پیشینه اعتدالی داشت دکتر روحانی بود.»
* مرز اصلاح طلبی و اصولگرایی در دوره یازدهم انتخابات به هم ریخت
وی افزود: روحیه روحانی روحیه ای اعتدالی است و او سعی میکند فراجناحی باشد و خرد را حاکم کند، اگر اصولگرایان نیز در انتخابات به وحدت میرسیدند بسیار موثر بود اما باید بدانیم بخشی از اصولگراها به روحانی رای دادند و مرز اصلاح طلبی و اصولگرایی در این دوره از انتخابات به هم ریخت.
باهنر با اشاره به عملکرد 5 ماهه دولت یازدهم خاطر نشان کرد: وظیفه ما حمایت کامل و جدی از دولت روحانی است زیرا مشکلات کشور بسیار زیاد است و تا آنجا که امکان دارد باید از دولت در پیروزی بر مشکلات حمایت کنیم.
دبیرکل جبهه پیروان ادامه داد: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند از سربازان دیپلماتیک نیز حمایت می کنیم اما باید مواظب نیز باشیم؛ آقای روحانی هیچگاه آدم تشکیلاتی نبوده و به همین دلیل برای خود نیرو نداشته است و پس از پیروزی در انتخابات مجبور بود از نیروهای دیگران استفاده کند و توقع ما نیز این بود که از همه جریانها استفاده کند، هر چند در سطح کلان نیروهای ساختار شکن حضور ندارند؛ اما در مراحل پایینتر تندرو های اصلاح طلب حضور دارند.
* نقدهای ما به دولت در مسائل اقتصادی است
وی در ادامه با اشاره به تصمیم گیری های اقتصادی در کشور توسط دولت گفت: یکی از نقدهای ما به دولت در مسائل اقتصادی این است که تصمیمات اقتصادی نیاز به هماهنگی و قاطعیت و شجاعت دارد که به نظر ما در این موضوع دولت ضعیف است.
باهنر با اشاره به انتخابات مجلس آینده اظهار داشت: خطر تغییر جریان در مجلس آینده وجود دارد؛ یخ اصلاح طلبان با آمدن دولت جدید، در حال آب شدن است؛ برخی فتنه گران میخواهند فتنه جدیدی را به وجود آورند به همین دلیل هیچگاه نباید فتنه 88 و 9 دی را فراموش کرد.