کد خبر: ۱۹۶۰۰۵
زمان انتشار: ۰۰:۰۹     ۱۹ دی ۱۳۹۲
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد؛
وزیر ارتباطات در مورد فیلترینگ وی چت گفت: سیاست‌گذاری در دولت یازدهم متفاوت خواهد بود و رویکرد، فهیم‌ بودن مردم است. وزارت ارتباطات در تلاش است که بخش‌هایی از برنامه ویچت را که برای مردم مشکلاتی به وجود آورده بود، فیلتر کند.
به گزارش 598 به نقل از فارس، محمود واعظی امروز در حاشیه همایش مدیران پستی در یک نشست خبری با خبرنگاران اظهار داشت: اولویت‌ها در شبکه ملی اطلاعات، برقراری امنیت برای ارائه سرویس‌هایی از جمله تجارت الکترونیک، سلامت الکترونیک و بانکداری الکترونیک است.
 
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: پس از راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات و پس از آنکه بتوانیم سرویس‌های اینترنت و اینترانت را به طول کامل به خانه‌های مردم برسانیم می‌توانیم برای ارائه سرویس‌های الکترونیکی دولت را چابک کنیم.
 
وی در پاسخ به سؤالی در خصوص اینکه در صفحه شخصی خود در شبکه‌های اجتماعی گفته بود، ضریب اشتراک سرویس‌های اینترنت پرسرعت باید طبق قانون 1 به 8 برسد، اما شرکت‌های سرویس‌ دهنده این ضریب را به یک به 20 و حتی 1 به 25 افزایش داده‌اند و اقدام وزارت ارتباطات در رابطه با این عمل خلاف قانون گفت: پیش از این نمی‌توانستیم از ارائه‌دهندگان اینترنت انتظار داشته باشیم که با توجه به درخواست‌های مردم و تقاضای مردم سرویس 1 به 8 ارائه دهند، اما اکنون با افزایش پهنای باند کشور این اتفاق باید رخ دهد و فعلاً باید تا زمان فراهم شدن بسترها با این شرکت‌ها کنار بیاییم.
 
واعظی همچنین در پاسخ به سؤالی در خصوص افزایش پهنای باند اینترنت کشور توضیح داد: در 100 روز اول دولت تدبیر و امید پهنه باند اینترنت 40 گیگابیت بر ثانیه افزایش یافت و در پایان 100 روز دوم نیز انتظار داریم 40 گیگابیت بر ثانیه دیگر به پهنای باند اینترنت کشور اضافه شود.
 
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین در پاسخ به سؤالی در خصوص فیلترینگ برنامه ارتباطی رایگان ویچت گفت: سیاست‌گذاری در دولت یازدهم متفاوت خواهد بود. این اصل را قبول داریم که مردم فهیم هستند و این مسائل را خوب درک می‌کنند و دولت یازدهم رویکرد خود را بر این اساس تنظیم می‌کند.
 
وی ادامه داد: در رابطه به ویچت نیز در تلاش هستیم تا به گونه‌ای عمل کنیم که بخش‌هایی از این برنامه که برای مردم مشکلاتی به وجود آورده فیلتر شود.
 
واعظی در پاسخ به سؤال دیگری در خصوص انحصار مخابرات در بازار ADSL و محدودیت‌هایی که این شرکت برای شرکت‌های PAP ایجاد می‌کند، گفت: از مخابرات انتظار داریم که انحصار دولتی که از گذشته به همراه داشته را بشکند و از این شرکت می‌خواهیم به این محدودیت‌ها پایان دهد.
 
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: همچنان که در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تصمیم گرفته‌ایم که قیمت رانژه ADSL را که به 5 هزار تومان افزایش یافته بود بار دیگر به هزار تومان کاهش دهیم.
 
وی تأکید کرد: البته مخابرات را یک شرکت بزرگ می‌دانیم و قصد داریم از این شرکت حمایت کنیم و قرار است در مواردی با مخابرات کنار بیاییم.
 
واعظی همچنین در رابطه با این گفته مدیران مخابراتی که گفته‌اند وزارت ارتباطات علی‌رغم تمام سخت‌گیری‌هایش حق السهم خود را در موعد مقرر از مخابرات اخذ می‌کند، گفت: قرار است در زمینه درآمدی که از مخابرات وصول می‌شود با این شرکت کنار بیاییم و این مبالغ را به صورت قسطی از آنها دریافت کنیم.
 
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص برنامه در دستور کار برای سرویس‌های پستی گفت: در چابک‌سازی سرویس‌های پستی تأکید داریم. در نظر داریم، به جای جذب کارمند جدید به کارکنان فعلی آموزش دهیم و پست را به دستاوردهای جدید مجهز کنیم.
 
وی افزود: ارائه خدمات ارزش افزوده و توسعه بیش از  پیش از سرویس پست تلفنی 193 از برنامه‌های دارای اولویت در بخش پست است.
 
واعظی در پاسخ به سؤالی درباره ورود شرکت پست به بورس گفت: از تجربه واگذاری مخابرات در بورس عبرت گرفته‌ایم و می‌خواهیم به گونه‌ای این کار را انجام دهیم که پس از آن لطمه و مشکلی ایجاد نشود.
 
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: بنابراین سیاست وزارت ارتباطات در واگذاری شرکت پست در بورس اعتماد به خصوصی‌سازی، همکاری با مجلس و انجام کار با آرامش بیشتر است.
 
وی همچنین تأکید کرد: مهم‌ترین کاری که در دولت تدبیر و امید انجام شده مذاکرات هسته‌ای است و این موضوع باعث می‌شود بسیاری از مشکلاتی که به خاطر تحریم‌ها وجود داشت از جمله در دسترس نبودن برخی سایت‌های داخلی در خارج از کشور، حل شود.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها