لَقَدْ جَاءَكُمْ رَسُولٌ مِنْ أَنْفُسِكُمْ عَزِيزٌ عَلَيْهِ مَا عَنِتُّمْ حَرِيصٌ عَلَيْكُمْ بِالْمُؤْمِنِينَ رَءُوفٌ رَحِيمٌ * * * قطعا براى شما پيامبرى از خودتان آمد كه بر او دشوار است‏ شما در رنج بيفتيد به [هدايت] شما حريص و نسبت به مؤمنان دلسوز مهربان است. * * * رسولى خود از سوى يكتا خدا / فرستاده آمد ز جنس شما

  •  
      
کد خبر: ۱۹۴۵۶۰
زمان انتشار: ۱۴:۵۱     ۱۴ دی ۱۳۹۲
مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: خيلي وقت بود که مي‌خواستم با محمد دادکان ديدار کنم که امروز اين اتفاق افتاد.

 

محمد رويانيان درباره ديدارش با محمد دادکان اظهار داشت: خيلي وقت بود که مي‌خواستم با محمد دادکان که يکي از بزرگان فوتبال ايران است، ديدار و گفت‌وگو کنم.

به گزارش فارس،وي افزود: خوشبختانه اين بار اتفاق افتاد و با يک تير دو نشان زدم. هم با دادکان ديدار کردم هم از وي رسماً خواستم که در جشن 50 سالگي پرسپوليس شرکت کند.همچنين در جلسه حرف‌هاي بسيار دوستانه و خوبي زديم که نتيجه‌بخش خواهد بود. امثال دادکان‌ها بر گردن پرسپوليس و فوتبال ايران حق دارند و ديدار من هم با ايشان طبيعي بود.

وي در خصوص عذرخواهي کريمي براي حضور در جشن 50 سالگي پرسپوليس نيز گفت: ما دوست داشتيم علي کريمي در اين جلسه باشد حالا يا تيمش بازي دارد و يا دلايلي دارد که خودش مي‌داند ما طبق وظيفه ايشان دعوت کرديم و دوست داشتيم در جلسه باشد اما نشد. انشالله دفعه ديگر.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام