
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری روسیه الیوم، اندریا زاولوفا، سخنگوی پلیس چک در اظهاراتی عنوان کرد، این انفجار اقدام تروریستی نبوده بلکه به صورت تصادفی رخ داده است.
وزارت خارجه فلسطین تاکید کرد: در هنگام وقوع انفجار اعضای خانواده این سفیر نیز در ساختمان حضور داشتند.
سخنگوی پلیس چک اعلام کرد: فرضیههای مختلفی برای وقوع این حادثه وجود دارد اما هنوز زمان آن نرسیده که بیان شود.
وزارت خارجه فلسطین در بیانیهای تصریح کرد که طرف فلسطینی به مقامات رسمی چک اجازه بازدید مکان وقوع حادثه و انجام تحقیقات لازم را داده است. قرار است فلسطین هیأتی را به منظور همکاری در این بازجوییها در خصوص علت وقوع حادثه به پراگ اعزام کند.