کد خبر: ۱۹۰۸۱۵
زمان انتشار: ۱۴:۲۴     ۲۹ آذر ۱۳۹۲
مهدی خزعلی به نقل از شیح حسن جوری یکی از رهبرانِ قیام سربداران در سده هفتم هجری و از شاگردان شیخ خلیفه مازندرانی بود نامه ای با عنوان " نامه حسن جوری به مسوولان ارشدنظام" موهن و توهین آمیز را خطاب به مقامات عالی رتبه نظام در سایت شخصی خود منتشر ساخته است.
مهدی خزعلی از عناصر مخالف و منتقد نظام، که پیش از این جلساتی را با حضور مخالفان  و منتقدان نظام در مکانی به نام "سرای قلم" برگزار می کرد و پس از آزادی از زندان با برپایی این جلسات و گفت وگو با صدای آمریکاو سایر رسانه های ضد انقلاب، از فضای سیاسی کنونی جامعه سواستفاده کرده و از انواع و اقسام توهین ها را به نظام و مسئولین نظام نسبت می داد، اخیرا نیز در نامه ای توهین آمیز با عنوان " نامه حسن جوری به مسوولان ارشدنظام"، همچنان به رفتارهای گذشته خود ادامه داده است.




به گزارش 598 به نقل از بولتن نیوز،  پیش از این برخی دلسوزان و رسانه های مختلف، نسبت به اینگونه رفتار مهدی خزعلی هشدار داده بودند، که در صورت عدم برخورد مناسب  نسبت به تداوم این گونه رفتارها در شرایط فضای سیاسی امروز جامعه بازهم شاهد چنین رفتارهایی خواهیم بود و همین روند باعث شده که هتاکی و توهین ها نسبت به مسوولان نظام ادامه یابد.
به گزارش صلح نیوز، مهدی خزعلی یکی از مجرمان امنیتی که در فحاشی و حمله به چهره های موجه نظام گوی سبقت را از رسانه های ضدانقلاب ربوده است در تازه ترین اقدام هتاکانه خود با انتشار نامه ای موهن و وقیحانه به مقامات عالی رتبه نظام توهین کرده است!
مهدی خزعلی که پیشتر به اتهامات امنیتی چندین بار از سوی نهادهای نظارتی بازداشت شده است این بار در اقدامی وقیحانه با انتشار نامه ای موهن خطاب به مقامات عالی رتبه نظام  دل عاشقان ودلسوزان انقلاب اسلامی را به دردآورد.
به نظر می رسد رافت اسلامی نظام باعث جریحه دار شدن مهدی خزعلی شده است به طوریکه پس از آزادی از زندان نام برده با برگزاری نشست های محرمانه در سرای اهل قلم با حضور چهره های مسئله دار و همچنین گفت وگوهای متناوب با رسانه های ضدانقلاب در پی دنبال کردن اهداف شوم گذشته خود است.
اقدامات وی که با بی توجهی ملت مواجه شده است مهدی خزعلی را دچار آسیب های روحی جدی  کرده است به همین دلیل برای جلب توجه بیشتر این بار اقدام به انتشار این نامه وقحیانه کرده است.
مهدی خزعلی به نقل از شیح حسن جوری یکی از رهبرانِ قیام سربداران در سده هفتم هجری و از شاگردان شیخ خلیفه مازندرانی بود نامه ای  موهن و توهین آمیز را خطاب به مقامات عالی رتبه نظام در سایت شخصی خود منتشر ساخته است.
خزعلی در قالب ادبیات نظام قدیم و با کلماتی ادبی، سعی کرده مسوولان نظام را به خیال خود نصیحت کند و در ظاهر دلسوزی و احترام و نصیحت، هر چه دلش خواسته  انواع بدبینی ونابسامانی را به نظام نسبت داده است و نظام جمهوری اسلامی را پر از مشکل معرفی کرده و مسوول همه مشکلات و چالش ها معرفی کرده است در حالی که جوامع بشری در طول تاریخ همواره با مشکل مواجه بوده اند و انواع جنگ و کمبود و فقر و نابسامانی را شاهد بوده اند اما به لطف گذر تاریخ و تجربه و سیاست و مدیریت بهتر و رشد علم و... امروز به مراتب نسبت به گذشته و به خصوص نسبت به دوره اشغال ایران توسط مغول وضعیت بهتری داریم.
اما خزعلی شرایط جامعه امروز را باادبیات شیخ حسن جوری به باد انتقاد گرفته و در نهایت اعلام کرده که اگر آنها که ملت ایران حذف کرده اند دلجویی شوند و به سرکار آیند، اوضاع بهتر می شود!...
در پاسخ به این نوع اظهارات آقای خزعلی، باید این پرسش را مطرح کردکه اگرشما تاریخ اسلام و صدر اسلام و زمان حضرت امیر، و قرن های پس ازآن را مطالعه کنید، و حتی همین امروز به کشورهایی که خود را مهد دموکراسی و آزادی و حقوق بشر می دادند، توجه کنید، هیچ جامعه و کشوری را پیدا نمی کنید، که بدون مشکل، باشد و با چالش ها و گرفتاری های مختلف همراه نباشد.
اما آیا باید هر مشکلی که در زمان پیامبر یا امام علی یا پس از آن وجود داشته را باید به مسوولان ارشد نظام و حکومت و دولت ارتباط داد؟ آیا در کشوری مانند آمریکا که 25 درصد اقتصاد جهان را شامل می شود و بسیار مورد توجه همفکران آقای مهدی خزعلی است، مشکلاتی از جمله فقر، بی عدالتی، توزیع ناعادلانه درآمد، زندان، جرم، مشکلات 60 میلیون بیمه شده تامین اجتماعی و... وجودندارد؟ و آیا باید همه مشکلات و مسائلی که در نظام جمهوری اسلامی وجود دارد و برخی از آنها با طبیعت زندگی و جهان امروز تناسب دارد را  به مسوولان نظام نسبت دهید؟
هر جامعه ای در دنیای امروز مشکلات خاص خود  را دارد و توصیه ها و نصیحت ها باید علمی و کارشناسی و راهگشا باشد، نه توهین آمیز و با لقب هایی که در شان هیچ انسان دلسوزی در روزگار ما نیست.
مسوولان نظام تلاش خود را به کارگرفته اندو درنظام جمهوری اسلامی، صندوق رای برای مراجعه به افکارعمومی و انتخابات و تغییرمدیران را شاهد هستیم و لذا اگر نارسایی و مشکلی نیز وجود دارد، باید در چارچوب و ادبیات محترمانه  و بدون بلوا و حاشیه سیاسی و آب ریختن به آسیاب دشمن مطرح شود.






اما آقای خزعلی با ادبیاتی سخن می گوید که تنها تنش سیاسی را افزایش می دهد و وقتی با لحن توهین آمیز سخن می گوید، نه تنها مشکلی راکاهش نمی دهد بلکه این گونه ادبیات در دنیای امروز بر مشکلات می افزاید. لذا شایسته است که اگر انتقادی وجوددارد نسبت به هر دستگاه و مسوولی، با ادبیات محترمانه و تکریم و همراه با منطق علمی ارائه شود.
آقای خزعلی! این که ادبیات حسن جوری را به کار گرفته اید  متناسب با دوران تاریخی دیگری است و با زمانه ما هیچ سازگاری ندارد و مشکلی را حل نمی کند بلکه بر مشکل می افزاید دست از توهین و حاشیه سازی بردارید. این رفتار کودکانه که متنی را متناسب با ادبیات یک دوره تاریخی و کاراکتر حسن جوری نوشته اید، نه مشکلی را از کشور ما حل می کند و نه مشکلی را از شما حل می کندو تنها بهانه ای به دست دشمن می دهد که از این نوع لفاظی ها سواستفاده کنند.
 منصفانه اعلام کنید که دوران حسن جوری و  حضور مغولان  با کدام شاخص دوران ما مطابقت دارد. شرایط آن جامعه و آن روزگار به مراتب سخت تر از امروز  بوده است و اصلا قابل مقایسه نیست.
شرایط امروز براساس هر شاخصی که مورد نظر شما باشد، با آن دوران تطبیق نمی کند.همین که شما در شرایط امروز سیاسی کشورو حضور  دولت تدبیر و امید، مشمول رافت اسلامی شده اید و آزاد هستید، خود نشان می دهد که تا چه حد متفاوت از گذشته است. اما با این وجود، نامه ای می نویسید و توهین می کنید و به رافت نظام اسلامی بی توجه هستید وتنها بهانه ای برای سواستقاده دشمن شده اید. آیا شایسته است که رافت اسلامی نظام را نادیده بگیرید و شکر گزار پروردگار نباشید و  انواع تهمت ها و سخنان تند را از هر تریبونی نصیب مسوولان و دلسوزان جامعه کنید؟!
نامه شما به دل چه کسانی جز همفکران شما می نشیند و چه کسانی مطابق با نظر شما قضاوت می کنند؟! و برای ملت ایران چه نتیجه ای دارد؟!


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۱
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها