کد خبر: ۱۸۹۳۷۰
زمان انتشار: ۱۵:۵۲     ۲۴ آذر ۱۳۹۲
باید به صورت جدی به تخلفات هدایت‌کنندگان فتنه‌گران و تعداد معدود عمل‌کننده آنها رسیدگی می‌شد اما با همه این افراد با ارفاق برخورد شد و فرض هم این بود که بسیاری از اینها مطلع نیستند که اقدامات صورت گرفته توسط آنها از سوی عده معدودی هدایت می‌شود.
به گزارش 598 به نقل از وطن آنلاین، سیدمحمد خاتمی که در سال 88 یکی از مسببین اصلی شهادت جوانان بوده و پروژه شهید سازی برای فتنه توسط جریان مطبوعش کلید خورد ضمن تاکید بر زنده نگاه داشتن یاد شهیدان، جانبازان و ایثارگران، اظهار داشت: «البته آن طرف قضیه هم هست که باید بابت آن نگران بود و آن اینکه خدای نکرده از این سرمایه عظیم که منشا عظمت کشور، ملت و انقلاب ما است سوءاستفاده بشود، به نام شهیدان و جانبازان و ایثارگران در جهت سیاست های خاص بهره برداری شود و کسانی که مخالفتی با بعضی سیاست ها و روش ها دارند به عنوان کسانی که با شهادت و دفاع مقدس مشکل دارند مورد فشار قرارگیرند.»


خاتمی در این دیدار گفته است:«به تعبیر امام، محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته است. عاشورای امام حسین‌علیه‌السلام الهام‌بخش همه حرکت‌های خداخواهانه، آزادی‌طلبانه و رهایی‌بخش در طول تاریخ بود» رئیس دولت اصلاحات همچنین می‌گوید: «اگر روزی یاد شهیدان، جانبازان، رزمندگان و آزادگان در جامعه‌مان ضعیف شد و اگر فاصله ذهنی و روحی‌مان با دفاع مقدس زیاد شد باید نگران باشیم؛ چرا که مایه انقلاب و علت بقای آن و توانمندی انقلاب ما در کاری است که شهیدان کردند و اوج عظمت انقلاب ما در دفاع مقدس آشکار شد، اگر ما با آن فاصله بگیریم باید نگران آینده‌مان باشیم که آیا ما می‌توانیم با دور شدن از چشمه و منشأ بتوانیم آن دستاورد که اصل انقلاب و نظام جمهوری اسلامی است را نگه داریم یا نه؟»


یادآوری اتفاقات سال 88 به خوبی نشان می دهد که جریان اصلاحات به سرکردگی موسوی؛ کروبی و خاتمی تلاش داشتند با استفاده از پروژه شهید سازی دست به براندازی نظام بزنند و در آن ایام نام 72 نفر را به عنوان شهید اعلام کردند که از طریق آن مطامع سیاسی خود را جلو ببرند؛ در حالی که دروغ این جریان با زنده بودن اشخاص چون سعیده پورآقایی و بعضا غیرواقعی بودن اشخاص چون ترانه موسوی بر ملا شد و از سوی دیگر آن بی قانونی بزرگ باعث شهادت بیش از 23 ایرانی شد.


گفتنی است پروژه شهید سازی از سوی جریان اصلاحات سابقه دیرینه دارد. در فتنه سال 78 نیز این جریان با مطرح کردن و تیترهای متنوع از یک شهید تا چند ده شهید در اتفاقات کوی دانشگاه تلاش داشت تا مردم را تحریک کند که علیه نظام حرکت کنند اما رسوایی دروغ های آنها باعث شد تا آن پروژه نیز باطل گردد. در آن جریان احمد باطبی پیراهن خونینی به دست دارد که بعد ها مشخص شد آن پیراهن با سس گوجه فرنگی رنگی شده است.


خاتمی در بخش دیگری از سخنانش گفت: «گاهی با کمال بی‌انصافی می‌خواهند بگویند اصلاً اسلام دعوت به خشونت می‌کند برای اینکه جهاد و شهادت در اسلام هست، غافل از اینکه اگر ما درست ببینیم جهاد و شهادت اسلامی درست ضد خشونت است، نه خشونت‌گرا و امام حسین‌علیه‌السلام مظهر آن است و در مقابل خشونت ایستاد، گفتند تسلیم خشونت شو! گفت نمی‌شوم و شهیدش کردند.»


این سخنان نشانه بی‌صداقتی خاتمی است چرا که در 8 سال دولت وی، بیشترین اهانت‌ها به ساحت امام حسین‌علیه‌السلام، امام خمینی و شهدای انقلاب و دفاع مقدس صورت گرفت و او حتی یک بار به این گستاخی‌های فاقد منطق در فضای رسانه‌ای و سیاسی و دانشگاه اعتراض نکرد اما هنگامی که خود وی از سوی تندروها هو شد، تهدید کرد که آنها را از دانشگاه بیرون می‌کند!


در دولت خاتمی بود که افراطیون مدعی اصلاحات به همراه نیروهای فراخوان شده انواع گروهک‌ها، از ختم انقلاب اسلامی خبر دادند، امام حسین‌علیه‌السلام و امیرمؤمنان‌علیه‌السلام و پیامبر اعظم‌صلی‌الله‌وعلیه‌وآله‌وسلم را متهم به خشونت‌طلبی کردند، شعار «توپ، تانک، بسیجی دیگر اثر ندارد» سر دادند، جهاد و شهادت را منطق خشونت‌طلبانه معرفی کردند و با وقاحت گفتند خمینی به موزه تاریخ خواهد رفت و... در تمام این مدت آقای خاتمی مشخصاً نه فقط سکوت کرده بود، بلکه وزارت ارشاد و کشور و علوم وی، عناصر محارب و معاند را از امکانات بیت‌المال شارژ می‌کردند.
 

خاتمی همچنین در فتنه سال 88 پای فتنه‌گران و آشوبگرانی ایستاد که کار هتاکی را به ساحت امام حسین‌علیه‌السلام رساندند و آنجا نیز او از سکوت خیانت‌بار و مزمن خود خارج نشد. بنابراین باید به وی حق داد که مدعی نگرانی برای «سوءاستفاده از شهیدان و بچه‌های جنگ» ! باشد چرا که همین ملت شهیدپرور ایران بودند که نهم دی ماه 88 در آن حماسه خدایی باغیرت وام گرفته از شهیدان، فریاد می‌زدند «لعن علی عدوک یا حسین- خاتمی و کروبی و میرحسین». به عبارت دیگر برکت خون شهدا و بیداری و بصیرت ناشی از این خون‌ها بود که منافقین جدید را رسوا کرد و حالا نیز آن ننگ بزرگ، با رفتن سراغ خانواده شهدا و دم زدن از عاشورا و اربعین امام حسین‌علیه‌السلام پاک نمی‌شود.
 

حسین نجابت نماینده مجلس با بیان اینکه فتنه 88 اصل نظام را هدف قرار داده بود و ارتباطی با انتخابات به صورت خاص نداشت گفت: «اکثریت رأی‌دهندگان در برابر نتیجه انتخابات 88 تمکین کردند اما عده اندکی خیابانها و اموال عمومی را به آتش کشیدند و این عده توسط برخی از افراد هدایت می‌شدند.»


عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس اظهار داشت:« باید به صورت جدی به تخلفات هدایت‌کنندگان فتنه‌گران و تعداد معدود عمل‌کننده آنها رسیدگی می‌شد اما با همه این افراد با ارفاق برخورد شد و فرض هم این بود که بسیاری از اینها مطلع نیستند که اقدامات صورت گرفته توسط آنها از سوی عده معدودی هدایت می‌شود.»


وی با بیان اینکه نباید تصویر وارونه‌ای از فتنه سال 88 جلوه داده شود، اظهار داشت: «فتنه‌گران در فضای رسانه‌ای موجود احساس کرده‌اند که فضا برای تحرک آنان مناسب است در صورتی که این گونه نیست و عده‌ای در کشور محاکمه مسئولین فتنه سال 88 را مطالبه می‌کنند چرا که در این جریان، حق مردم و نظام زیر پا گذاشته شده و باید مطالبه شود.»

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها