به گزارش 598، واحد مرکزی خبر - زمان وقوع حادثه را سه و سی دقیقه بامداد و محل آن را روبردی دانشگاه آزاد اسلامی در ورودی شهرستان نائین گزارش کرده و گفته است که یک دستگاه مینی بوس، و سه سواری از نوع پراید، پژو و زانتیا، به شدت با یکدیگر برخورد کردند.
در این گزارش به نقل از سرهنگ حسین غلامی، رئیس پلیس راهور استان اصفهان آمده است که در این تصادف، یازده شهروند افغان و یک شهروند ایرانی که سرنشینان خودرو پژو بودند، دو سرنشین مینی بوس و یک سرنشین پراید جان دادند و شش ایرانی و دو افغان نیز زخمی شدند.
وی "سرعت غیرمجاز و ناتوانی راننده در کنترل وسیله نقلیه پژو حامل اتباع افغانی" را عامل این تصادف اعلام کرده است.
در همین زمینه، خبرگزاری تسنیم درگزارشی گفته است که در اثر این تصادف، هر چهار خودرو دچار آتش سوزی شدند.
این خبرگزاری به نقل از سرهنگ غلامی گزارش کرده است که خودرو سواری پژو حامل یازده نفر بود و با سرعت غیر مجاز وارد جاده ورودی شهرستان نائین شد و به دلیل ناتوانی راننده در کنترل خودرو، با یک دستگاه زانتیا برخورد کرد و به لاین مقابل منحرف شد. این خورد سپس با یک دستگاه زانتیا و یک دستگاه مینی بوس تصادف کرد.
براساس این گزارش، رئیس پلیس راهور استان اصفهان گفته است که یازده سرنشین پژو، یک سرنشین پراید و یک سرنشین مینی بوس در محل حادثه جان خود را از دست دادند.
شانزده تن دیگر نیز در این تصادف زخمی شدند که دو تن از آنان پس از انتقال به بیمارستان، درگذشتند که آمار کشته شدگان را به پانزده نفر افزایش داد.
سرهنگ غلامی راننده پژو را مقصر بروز حادثه دانسته و گفته است که او با سوار کردن تعداد غیرمجاز سرنشین، حرکت با سرعت غیرمجاز و عدم رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی باعث بروز این حادثه مرگبار شد.
از گزارش منابع خبری ایران به نظر می رسد که تعداد شرنشینان خودرو پژو بیش از ظرفیت خودرو سواری بود. ظاهرا سرنشینان این اتومبیل، مسافران افغان بودهاند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران - ایسنا - سخنگوی سازمان امداد و نجات هلال احمر هم درگذشت پانزده نفر را تایید کرده است.
وقوع حوادث مرگبار رانندگی در ایران پدیدهای بیسابفه نیست و این کشور از لحاظ آمار تلفات این نوع حوادث، در ردههای بالای جدول جهانی قرار میگیرد.
نقص فنی خودروها و بیتوجهی به نکات ایمنی، عدم رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی و نامناسب بودن شرایط جادهای از جمله عوامل اصلی وقوع حوادث رانندگی در ایران دانسته شده است.
همچنین، برخی منابع داخلی گفتهاند که ضعف و عدم کارآیی تشکیلات کمک رسانی به آسیبدیدگان باعث افزایش آمار مرگ و میر ناشی از تصادفات جادهای در ایران میشود.