به گزارش 598، وبلاگ بیم موج نوشت: با توجه به موفقیتهای کسب شده توسط دستگاه دیپلماسی و تیم مذاکره کننده هستهای جمهوری اسلامی، شرایط نسبتاً آرام و امیدوارکنندهای در سطح جامعه حاکم شده است و نشانههای شور و نشاط را در کشور میتوان مشاهده کرد.
این دستاورد که حاصل مقاومت چندین ساله ملت ایران در برابر زیاده خواهیهای استکبار جهانی است، فرصتهایی را در داخل کشور نیز فراهم آورده که از آنان باید بیشترین بهرهبرداری را کرد.
با توجه به آنچه در نشست ژنو 3 گذشته است، همینک توپ در زمین آمریکاییها و کشورهای غربی قرار دارد که ادعاهای خود را به اثبات رسانند. در طول این سالها بیگانگان همواره جمهوری اسلامی را به عنوان عامل دشمنی و خصومت معرفی میکردند که از تداوم تنازع با غرب سود میبرده است؛ این ادعا حتی در میان برخی افراد سادهلوح و فریبخورده در داخل کشور نیز موافقینی داشته و زمزمه آن از گوشه و کنار به گوش میرسید.
تدبیر جدید دولت برای حل مناقشات موجب شده تا جهت اتهامات اینک به سوی غرب برگردد و همه نگاهها به رفتار کشورهای غربی جلب شود تا مشخص شود آنان تا چه اندازه به ادعاهای صلح دوستانه خود پایبندند!
به واقع غرب در برابر چشمان تیزبین ملت ایران بار دیگر در معرض امتحانی دشوار قرار گرفته است تا شاید بتواند اعتماد از دست رفتهاش را نزد ملت ایران کسب کند؛ کوچکترین تخلف و دغلی در توافقنامه ژنو3، بر عمق کینه ملت ایران و ارتفاع دیوار بیاعتمادی خواهد افزود.
لذا مواضعی از قبیل اظهارات کارشکنانه وزیرخارجه آمریکا و برخی اظهار نظرات مسئولان کشورهای اروپایی بعد از این نه تنها دغلبازی و فریبکاری دشمنان انقلاب اسلامی را آشکار میسازد، بلکه روحیه استکبارستیزی و ضدیت با آمریکا را در داخل کشور تقویت خواهد بخشید.
دستاورد دیگر نشست ژنو 3 آن است که وضعیت جدید میتواند به نوعی در ایجاد وحدت و تقویت انسجام داخلی کشور نیز مؤثر باشد. این توافقنامه نشان داد که راه غلبه بر دشمن وحدت ملی برای ایستادگی و استقامت است تا دشمن از سیاستهایی چون تحریم و ... عقب نشیند.
به واقع میتوان نشان داد که بین وحدت ملی و اقتدار بینالمللی رابطه معنادار مستقیمی وجود دارد و هرچه اختلافات داخلی کنار گذاشته شود و صدایی واحد از ملت ایران در سطح جهانی شنیده شود، دشمنان نیز مجبور خواهند بود تا ناتوانی و ناکامی سیاستهای تجاوزطلبانه خود را اعلام کنند.
اما در این میان برخی فرصتطلبان نیز دست به کار شده و قصد دارند تا از فضای آرامش و پرنشاط حاصل شده برای مقاصد خود بهره برداری کنند و با برخی مباحث حاشیهای مانع همگرایی و وحدت ملی شوند؛ این افراد که هنوز ملت نقش تفرقهافکنانه آنان در فتنه 88 را به فراموشی نسپرده است، با صدور بیانیه و بیان اظهاراتی عجیب و غریب، در این بین خواستار آزادی سران فتنه و مجرمانی شدهاند که در طول 4 سال گذشته به یکی از عوامل مهم اختلاف افکن در جامعه اسلامی بدل شدهاند.
خطاب به این افراد و جریانهای سیاسی باید گفت که موضوع فتنه 88 و حوادث پس از آن، مدتهاست که در نزد افکار عمومی حل شده و کوس رسوا فتنه گران زده شده است.
همین انتخابات خردادماه سال 92 کافی بود تا برای همه آنانی که ممکن است هنوز نسبت به صحت انتخابات سال 88 تردیدی در دل داشته باشند، ثابت کند که نظام انتخاباتی در جمهوری اسلامی از آنقدر سلامتی برخوردار است که رئیسجمهور حتی با کسب 250 هزار رأی بیش از حد نصاب، میتواند پیروزی انتخاباتی چند 10 میلیونی شود.
در این میان تنها مجرمین فتنهگر هستند که باید مطابق قانونی مدت زمان حبس خود را تحمل کرده و بعد از آن آزاد شوند، همانطور که بخش قابل ملاحظهای از آنها در این مدت آزاد شدهاند؛ تنها در این میان سران فتنه هستند که به دلیل خیانت بزرگی که به ملت و انقلاب کردهاند باید در حبس به سر ببرد و اگر تاکنون احکام سنگین آنان صادر نشده است به دلیل رأفت نظام اسلامی است.
احیاء این اموات سیاسی که مدتهاست از ذهن و فکر ملت ایران خارج شدهاند، تنها برای برخی جریانهای سیاسی سودمند است که کاری جز ایجاد اختلاف و تشتت در جامعه نداشته و حیات خود را در وجود همین اختلافات جستجو میکنند؛ مواجهه با این جریانهای فرصت طلب پر مدعا تنها با هوشیاری ملت و بیتوجهی به اظهارات اینچنینی محقق خواهد شد.