به گزارش بولتن نیوز ، مهدی خزعلی همان شخصی است که به همراه اشخاصی چون محمد نوری زاد، دیگر عنصر فتنه گر، مدت مدیدی از نجابت و سعه صدر مردم و نظام سوء استفاده کرد و به فحاشی علیه اعتقادات مردم و تخریب دستاوردهای انقلاب اسلامی مشغول شد. این دو، جلساتی را در تهران تحت پوشش طرح مسائل به ظاهر اخلاقی و مذهبی برگزار کرده و در این جلسات به جمع آوری پول برای گروه خود اقدام کرده بودند که در نهایت با واکنش دستگاههای امنیتی کشور مواجه شد.
این جلسات با حضور برخی از تئوریسین های اطلاحات و همچنین برخی از اعضای مجمع غیرقانونی محققین و مدرسین حوزه و ملی تهران و همچنین چهره های چون علیرضا بهشتی و... در تهران در حال برگزاری است.
پیش از این، مهدی خزعلی در وب سایت شخصی اش از راه اندازی حزب سیاسی برای فعالیت در انتخابات ریاست جمهوری 92 نیز خبر داده بود. بر همین اساس، با توجه به طرد این جریان مردود شده در انتخابات 88 از طرف مردم، رویکرد جذب نیرو از پارتی ها، کافی شاپ ها و دانشگاهها با استفاده از روشهایی غیر اخلاقی در دستور کار این تشکل قرار گرفت. به طوری که پارتی های متعدد مختلط به رهبری وی و برای دستیابی به اهداف سیاسی انجام می شد.
روند این موضوعات تا آنجا بود که نیروهای انتظامی مجبور شدند تا وی را بازداشت کنند. همان ایام يک منبع آگاه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران در مورد نحوه دستگیر و فعالیت خزعلی چنین گفته بود: پس از شناسايي و تحت نظر قراردادن محلي که کانون تجمع فتنه گران و اغتشاشگران بوده، شب گذشته نيروهاي ذيربط با در اختيار داشتن حکم قضايي، عناصر يادشده را غافلگير کرده و با ورود به محل، مهدي خزعلي را همراه با تعدادي از عناصر مخل آسايش و امنيت شهروندان بازداشت نمودند.
بنا به گفته اين منبع مطلع ، حدود بيست نفر از بازداشت شدگان داراي سوء پيشينه بوده و از برخي از آنها، سلاح هاي گرم و سرد (از نوع قداره) کشف شده که متهمين همراه با سلاح هاي مکشوفه، تحويل مرجع قضايي شدهاند.
البته مهدی خزعلی دارای پرونده های سنگین به جهت انجام اعمال مجرمانه که مصادیق آن در قانون ج.ا.ا ذکر شده است می باشد؛ وی سابقه چندین بار برقراری تماس و مصاحبه با شبکه ها و رسانه های ضدانقلابی را در پرونده دارد، او در آخرین اقدام خود که البته با عدم همراهی مردمی مواجه شد از برگزاری راهپیمایی اعتراضی علیه نظام بازماند.
پس از بازداشت مهدی خزعلی در آبان ماه سال گذشته به جرم تلاش برای ایجاد آشوب و بی نظمی در راهپیمایی 13 آبان به همراه جمعی از همراهان و همکاران وی در مجموعه سرای قلم، آزاد گشته و با توجه به فراهم بودن زمینه فعالیت سیاسی، فعالیت های قبلی خود را از سر گرفته است.
خزعلی بعد از آزادی از زندان در دیدار با سید محمد خاتمی رایزنی هایی را در خصوص فعالیت های سیاسی آتی گروه مذکور داشته است. یکی از مهمترین مباحثی که در این جلسه مطرح گردیده است بررسی وضعیت رسانه ای کشور و برنامه ریزی برای توسعه فضای رسانه ای جریان اصلاحات و باقی مانده های فتنه 88 بود که بر این اساس مقرر گردیده که رسانه های مختلفی در حوزه های مطبوعات، سایت های خبری و تلویزیون اینترنتی راه اندازی گردد.
بر همین مبنا مجموعه سرای قلمی که وی راه اندازی کرده است تبدیل به کانونی برای فتنه گری و آشوب علیه نظام شده است. هرچند از این مجموعه استقبال چندانی نشده و تعداد انگشت شماری از افراد با آن در ارتباط هستند اما خزعلی و سایر نیروهایش سعی می کنند با پوشش دادن رسانه ای اقدامات خود، آن را فعالیتی مهم و بزرگ جلوه دهند.
بر همین اساس، چند روز پیش نیز مراسمی در سرای قلم برگزار شد و مهدی خزعلی که گویا برای پر رنگ جلوه کردن فعالیت خود، حتی حاضر است از پیرزن غیر سیاسی چون مادر مرحوم ستار بهشتی هم سوءاستفاده کند، از او دعوت کرد تا در این مراسم بیاید و به او لوح تقدیر بدهد. در این مراسم تعداد زیادی از مجرمان امنیتی و قضایی نیز وجود داشتند و بار دیگر سخنانی علیه نظام بر زبان ها رانده شد.
متاسفانه بعد از انتخابات سال 92 و باز تر شدن فضای سیاسی- اجتماعی کشور، برخی از جریان های اپوزیسیون و حامی فتنه نیز از این موضوع سوءاستفاده کرده و فعالیت های خود را گسترده تر کرده اند که لازم است نیروهای نظامی و امنیتی، هوشیاری لازم در برخورد با این جریان ها را در سرلوحه کار خود داشته باشند.