وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۱۸۵۴۴۵
زمان انتشار: ۰۹:۳۷     ۰۹ آذر ۱۳۹۲
روزنامه ايتاليايي «ايل فاتو کوئوتيديانو» در مقاله‌اي با عنوان «انرژي، 2014، سال ايران خواهد بود»، نوشت: ايران در ماه‌هاي اخير تبديل به قهرمان يک استراتژي جديد در عرصه بين‌المللي در تفاهم ميان غرب و اوراسيا شده است.
به گزارش ايرنا، اين روزنامه در صفحه آنلاين خود ادامه داده است: ايران در يک لحظه تاريخي قرار گرفته است و از هم‌اكنون مي‌توان تصور کرد که فيلم‌هاي ايراني در جشنواره‌هاي فيلم برلين، ونيز و کن برنده مي‌شوند و حتي تصوير حسن روحاني روي جلد مجله تايمز منتشر شده و شايد هم جايزه نوبل به رئيس‌جمهوري ايران اهدا شود. «ايل فاتو کوئوتيديانو» نوشت: امريكا اخيراً به نظر مي‌رسد که يک ديدگاه خيرخواهانه براي پيدا کردن توافق هسته‌اي با ايران نشان داده است. ايران براي امريكا مهم است زيرا کشوري با وزنه سياسي و نظامي مهم در خاورميانه محسوب مي‌شود و موقعيت استراتژيکي ايران همانند اهميت آسياي ميانه است که به عقيده خيلي‌ها يکي از مناطق مهم جهان براي توسعه استراتژي‌هاي جديد انرژي و تجاري زميني و ميان غرب و شرق به شمار مي‌رود.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام