تامل در اصولگرایی و ارزش های این مرام سیاسی، این تعریف را به ذهن متبادر می سازد که اصولگرایی يعني، اعتزاز به اسلام، اجتناب از هواهاى نفس، عدالتخواهى و عدالتگسترى، فسادستيزى، ساده زيستى و مردمگرايى، تواضع و نغلتيدن در گرداب غرور، خردگرايى و تدبير و حكمت در تصميمگيرى و عمل. پس با احتساب چنین شاخصه هائی اصول گرایی یک حزب یا جریان خاص سیاسی نیست بلکه یک مرام و مسلک است که مقام معظم رهبری ضمن تاکید بر منش و مرام بودن اصول گرایی، شاخصه های چند گانه ای را برای آن ذکر کرده اند.
پایگاه 598 در مصاحبه ی کوتاهی با دکتر كامران باقري لنكراني (وزیر بهداشت دولت نهم) در باب ضرورت و هدف جبهه پایداری انقلاب اسلامی به گفتگو نشسته است که در ادامه تقدیم می گردد.
حضور حضرتعالی در جبهه پایداری، مبنی بر چه دغدغه ای و احساس تکلیفی صورت گرفته است؟اگر نگاهی بیندازیم به نسبت دین و زندگی اجتماعی مان باید این گونه باشد که حضور ما در عرصه های اجتماعی برخاسته از تکلیف و اصولگرایی باشد و به هر حال انسان نمی تواند دین دار باشد و نسبت به مسائل اجتماعی بی تفاوت و بی مبالات باشد. نسلی از رویشهای انقلاب اسلامی در دهه هشتاد به وقوع پیوستند که در صحنه های مختلف توانستند حماسه سازی های بزرگی را انجام دهند. حماسه سوم تیر 84، بیست ودوم خرداد 88، نهم دی 88 یک قله هایی از این حماسه آفرینها بود.
این نسل مواجه شد با یک سری تحریفات و حرکتهای انحرافی و حاشیه ساز، نسل مذکور در برابر یک جریان فتنه آفرین به خوبی توانست که به وظیفه اش عمل کند و آن جریان فتنه گر را از صحنه سیاسی کشور حذف نماید اما یک عده ای خواستند که تلاش های این نسل را که نتیجه تفکر یک جریان بود به نام یک فرد مصادره کنند که در واقع نوعی کوچک سازی و تحریف این جریان اصولگرایی حقیقی بود و به همین خاطر جمعی از دوستانی که نگران این تحریف بودند با تاکید بر اینکه حول تبعیت از رهبری و با مخالفت جدی با جریان فتنه و انحراف به عنوان دو سوی یک سکه ای که ماهیت هر دوی آنها نسبت به اصل انقلاب یک ماهیت ویرانگر و تحریف کننده است آمدند و این حرکت را شروع کردند و ما هم وظیفه خودمان دانستیم که بالاخره با این نگاه همراه باشیم و خوشحالم از اینکه این حرکت شجاعانه با هدایت و ارشاد علمای بزرگی مانند حضرت آیت الله علامه مصباح و حضرت آیت الله خوشوخت در حال پیگیری است و این هم یک نقطه قوت و یک نقطه اتکا و در خور توجه است.
این روزها اغلب جریانهای انحرافی در این نکته مشترک هستند که حسابشان را از روحانیت جدا کرده اند حتی آنهایی که ادعای همراهی با روحانیت را دارند به نوعی اجتهاد سیاسی را برای خودشان قائل هستند و این اجتهاد سیاسی در برابر تبعیت و همراهی با روحانیت نهایتاً منجر به اسلام منهای روحانیت می شود که به نظر من آنچه که در 32سال گذشته از حرکتهای انحرافی شاهد بودیم تماماً ترجمان های مختلف این اسلام منهای روحانیت بوده است و هر کدام به یک شکلی، یک گروهی تبدیل شدند به اصلاح طلب، یک گروهی شدند جریان انحرافی و یک گروهی شدند گروه های محارب و همه اینها بر می گردد به اسلام منهای روحانیت.
این ادعایی که بیان می کند که جبهه پایداری قصد عبور از احمدی نژاد را دارد تا چه میزان صحیح می دانید؟اصولاً جبهه پایداری انقلاب اسلامی گفتمانش فردی نیست گفتمانش مبنایی است با این گفتمان در واقع همه را محک میزند، محک این جبهه میزان تعهد به ولایت فقیه، مخالفت با جریان فتنه و مخالفت با جریان انحرافی است که هر کس این شاخصه ها را داشته باشد در این جبهه و جریان قرار دارد.
حضرتعالی مبحث ائتلاف اصولگرایان با ساکتین فتنه را چگونه ارزیابی می کنید؟بحث ائتلاف اصولگرایی و حضور فلان شخص مباحث مصداقی هستند آنچه مهمتر است در این جبهه این است که جبهه پایداری فقط برای انتخابات مجلس تشکیل نشده و در واقع جبهه پایداری انقلاب اسلامی یک گفتمان سازی و محلی برای رویش هایی انقلابی که عرض کردم است تا بتوانند سخنان قوی و مستحکم خودشان را با یک نوع ارتباط گسترش ببخشند و در صحنه های اجتماعی کشور بیان کنند و موضوع انتخابات مجلس یک موضوع فرعی در پیش این حرکت می باشد.