کد خبر: ۱۷۸۸۸۱
زمان انتشار: ۱۹:۵۴     ۱۲ آبان ۱۳۹۲
به گفتهٔ یک کار‌شناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی، افرادی که مشکل عدم تحمل لاکتوز دارند و نمی‌توانند از محصولات لبنی استفاده کنند، برای جلوگیری از کمبود کلسیم می‌توانند شلغم بخورند.
املاح کلسیم و منیزیم موجود در شلغم موجب جلوگیری از ابتلا به پوکی استخوان شده، سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت می‌کند.

 

سمانه عزیزی با اشاره به آغاز فصل برداشت شلغم، اظهار کرد: خواص ضدویروسی شلغم، موجب درمان بیماری‌های تنفسی، سرفه‌های خشک و سرماخوردگی می‌شود و برای درمان بیماری‌های تنفسی بهتر است شلغم را به صورت آش یا سوپ مصرف نمود.

 

شلغم را می‌توان به صورت آب پز مصرف کرد یا در فر گذاشت، یا اینکه بخارپز کرد و به سالاد، سوپ، آش و دیگر غذاهایی که با سبزیجات تهیه می‌شوند اضافه کرد و خورد.

 

 

عصر ایران

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها