
وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِاللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَاللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُاللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دلهای شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانههای [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن میسازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشتهى يزدان / با همه مردمان با ايمان
در تحقیقات انجام شده از دستگیر شدگان، نقش برخی از سفرتخانه های کشورهای اروپایی و عناصر صهیونیستی از جمله عوامل فرقه ضاله بهائیت در این اقدام دین ستیزانه کشف شده و متهمین نیز به داشتن ارتباط با عوامل بیگانه اعتراف نموده اند.
بر اساس اسناد درون گروهی بدست آمده، این جریان ضد دین در جهت سست کردن مبانی اعتقادی مردم به ویژه جونان، ایجاد شبهه افکنی در افکار و اصول دین و تخریب چهره برخی از شخصیت های مذهبی کشورمان تلاش مذبوحانه داشته اند.
وزارت اطلاعات با آروزی قبولی طاعات و عبادات ملت شریف ایران به درگاه احدیت و ضمن قدردانی از همکاری موثر دستگاه قضایی، از خانواده های محترم تقاضا می نماید نظارت و کنترل بیشتری بر فعالیتهای ایننترنتی فرزندان خود اعمال نموده و با توجه به شیوه های پیچیده و تحرکات مرموز دشمنان ایران و اسلام، تدابیر لازم را اتخاذ نمایند.