وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۱۷۷۹۲۵
زمان انتشار: ۲۲:۲۵     ۰۹ آبان ۱۳۹۲
او که در مقطعي هم در کنار فرهاد مجيدي بازي کرده و اتفاقاً هم پست فرهاد هم بود در صحبتي با سايت گل گفت: مجيدي بازيکن بزرگي است که استقلالي ها واقعاً او را دوست داشتند.فرهاد تمام خصوصيات اسطوره شدن را داشت و من فکر مي کنم که نبودش در استقلال به اين تيم لطمه مي زند و جايش خالي است.فرهاد چه ار نظر اخلاقي و چه فني عالي بود و بدن اماده او هميشه زبانزد خود ما فوتبالي ها بود.او سالم زندگي کرد و سالم هم فوتبال بازي کرد و هر کجا که باشد برايش آرزوي موفقيت مي کنم.

سيد صالحي در ادامه در رابطه با صدر نشيني پرسپوليس گفت:اين صدر نشيني حاصل ماه ها تلاش کادر فني و بازيکنان و مديريت بود.تلاشي که شيرين بود و حالا سعي مي کنيم که اين جايگاه را حفظ کنيم.من اعتقاد دارم خداوند به ما نظر کرده و ما مي توانيم انسال يک سال رويايي را داشته باشيم. من اوايل فصل هم به خود شما گفتم عروسي به کوچه ما هم مي رسد و خوشحالم که خداوند صداي من را شنيد و دل اين هواداران را شاد کرد.

مهاجم پرسپوليس در پايان در رابطه با نيم فصل دوم گفت: قطعاً در نيم فصل دوم امتياز گرفتن سخت تر است و تجربه نشان داده که تيمي موفق است که بتواند در نيم فصل دوم حداکثر امتيازات را بگيرد. اميدوارم خدا کمک کند و با عنايتش ما را به سرمنزل مقصود که همان قهرماني و کسب جام است برساند تا بتوانيم مردم را خوشحال کنيم.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام