کد خبر: ۱۷۷۸۰۹
زمان انتشار: ۱۰:۴۳     ۰۹ آبان ۱۳۹۲
وقتی دشمن در پی سکولاریزه‌ کردن محرم است!
هنوز محرم نرسیده بازار داغ مدسازی‌های آن آغاز شده و برخی فروشگاه‌های اینترنتی اقدام به ارائه طرح های نوینی در این زمینه کرده اند!

به گزارش 598؛ سالهای سال است که عاشقان و محبان حضرت سید الشهداء علیه السلام و اهل بیت بزرگوارشان، در مظلومیت و عزای سرور آزادگان جهان، سیاه بر تن می کنند و بر سر و سینه می زنند و به هر طریق ممکن سعی در ابراز عرض ارادت به ساحت مقدس خاندان عصمت و طهارت را دارند اما..هنوز محرم نرسیده بازار داغ مدسازی های آن آغاز شده است و برخی فروشگاه های اینترنتی اقدام به ارائه طرح های نوینی در این زمینه نموده اند!


بر تن کردن تیشرت های طرح دار محرم بدون توجه به اصل هویت نوشتار روی آن و طرح هایی که ارائه می دهد متاسفانه چند سالی است که به مد روز نوجوانان و جوانان ایرانی تبدیل شده و همزمان با فرا رسیدن ماه عزاداری سید الشهدا پیش از آنکه دل ها برای عرض ارادت به ساحت مقدس کاروان عاشورا محیا شود بیشتر دختران و پسران تهران به دنبال تیپ سازی های پشت دسته ای خود هستند !

جالب اینجاست پدیده ای که امسال بیش از هر نکته دیگر به چشم می خورد تبلیغات ویژه و جوان پسندانه برای این طرح های محرمی است، طرح هایی که بنا به ادعای پدید آورندگان آن « تی شرت محرم، یک تی شرت فوق العاده شیک و زیبا، برای آقایان خوش سلیقه و عزاداران واقع با کیفیت استثنایی و چاپ عالی است و به قول بازاری ها تک است یا به تعبیری برای اولین بار در ایران انتشار یافته است !


مارک دار بودن برخی از این لباس ها با برند های معروف خارجی مسئله دیگری است که هر ذهن فعالی را متوجه خود می کند و اینکه چگونه می شود مارک لباس یک شرکت صهیونیستی رو تیشرت هایی که برای عزاداری محرم فراهم شده دیده شود .

 

 

 


به اعتقاد نگارنده همه اینها به این برمی‌گردد به اینکه این روزها ما یک پای در سنت و یک پای دیگر در مدرنیته داریم. "سنت گرایی خود پدیده ای مدرن است" و مدرنیسم قلب تپنده جهانی شدن و ارتباط، عامل زاینده جهانی شدن دنیایی که هر آن تعاملات فرهنگی الگوها و خواستهای نامحدود و متنوع تاثیرگذاری را به جامعه مان تزریق می کند. حال چرا نباید انتظار شیوه های مدرن عزاداری در محله مان را داشته باشیم؟

اما مسئله ای که در میان این مدرن شدن از یاد می رود اهدافی است که دشمنان مکتب تشیع از این به اصطلاح مدرن شدن عاشورا حسینی دنبال می کنند و آن سکولاریزه کردن محرم است و این به چه معناست ؟به طور کلی هیئت‌های مذهبی اصیل‌ترین کانون فرهنگی انقلاب اسلامی پس از مساجد و عامل مهم انسجام اسلامی و وحدت ملی ایران هستند و به همین دلیل دشمن متوجه این نقطه قوت انقلاب اسلامی شده و به ترویج مسائلی نظیر جدایی دین از سیاست، به‌دنبال منفعل کردن این پایگاه قدرت جمهوری اسلامی است ؛ شاید به همین جهت هم عزاداریهای محرم و صفر باید در راستای مبانی قرآن ‌کریم و حقایق این کتاب آسمانی و خود واقعه عاشورا برگزار شود تا با ارائه یک یک درست زندگی بر اساس فرهنگ عاشورا به نوعی هیات ها نجات‌بخش و مبیّن انتشار سبک زندگی اسلامی ایرانی باشند.

سالهای سال است که عاشقان و محبان حضرت سید الشهداء علیه السلام و اهل بیت بزرگوارشان، در مظلومیت و عزای سرور آزادگان جهان، سیاه بر تن می کنند و بر سر و سینه می زنند و به هر طریق ممکن سعی در ابراز عرض ارادت به ساحت مقدس خاندان عصمت و طهارت را دارند فلذا همانطور که بنیانگذار فقید انقلاب فرمودند، با وجود محرم و صفر اسلام تا ابد زنده خواهد بود؛ چراکه گذشته سرخ و آینده سبز شیعیان، زوال ناپذیرند و از این رو است که در سالهای اخیر، تمام هجمه تبلیغاتی دشمنان تشیع بر کم رنگ کردن و فرونشاندن آتش جانسوز عزای اباعبدالله(ع) متمرکز شده است .

پروژه ای که در محرم سال گذشته از حواشی مراسم های عزاداری در تهران روی برخی پایگاه های خبری ضد انقلاب و فارسی زبان غرب رفت شمشیری از روی قلاف بود که جریان معاند فرهنگ عاشورا آن را به عاشوراییان نشان دادند و برق تیغ تیز آن تاثیری را که نباید روی ذهن برخی طیف های جامعه می گذاشت در کمال غفلت مسئولین فرهنگی کشورمان گذاشت!و برخی رسانه های ضد انقلاب و معاند نیز با انعکاس تصاویری جهت دار از عزاداری ها، اهداف منحرف مدنظر خویش را به بینندگان اینگونه منتقل کردند :

 

 


تصاویری که سال گذشته سایت دویچه وله از حواشی عزاداری در ایران منتشر کرد!

 

 

 

 

 

 


با این وضع و غافل ماندن ها از اصل ماجرا در بلند مدت تمام آیین‌های جدیدی را که ما با خود به عاشورا می آوریم می‌تواند به وسیله آیندگان پذیرفته شود و خود اجباری بپذیرد برای پذیرفته شدن. حالا دیگر مهم نیست که در کربلا واقعا چه اتقاقی افتاده است. مهم این است که در جامعه آن را چطور ارائه کنی که همه فهم باشد این گونه است که روشنفکران مذهبی ما _به حق البته_ در کتاب‌هایشان سعی در ارائه تصویری نزدیکتر به حقیقت عاشورا می‌کنند و اعمال عامه در این آیین مذهبی را (که حالا شباهت‌های زیادی با کارناوال‌های غربی پیدا کرده) به سخره می گیرند و محکوم می‌کنند.


منبع: تهران پرس

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها