وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۱۷۷۵۲۳
زمان انتشار: ۱۳:۰۶     ۰۸ آبان ۱۳۹۲
دروازه بان پیشین تیم استقلال گفت: «دوست داشتم مجیدی در مراسمی باشکوه خداحافظی می‌کرد.»

598؛ وحید طالب‌لو درباره خداحافظی فرهاد مجیدی اظهار داشت: «من هم مانند همه مردم سورپرایز شدم و دوست نداشتم بازیکن بزرگی مانند فرهاد مجیدی به این شکل از فوتبال خداحافظی کند.»

 

وی افزود: «مجیدی بازیکنی بزرگ برای استقلال و یک دوست خوب برای من بود. بسیار علاقه داشتم که خداحافظی او در مراسمی باشکوه باشد و بتوانیم به اشخاصی چون فرهاد مجیدی بهترین احترام‌ها را بگذاریم.»

 

دروازه‌بان پیشین تیم استقلال در این مورد که چرا مراسم خداحافظی بازیکنان بزرگ فوتبال همواره غریبانه است خاطرنشان کرد: «این موضوع به ضعف ساختار کلی فوتبال ما بازمی‌گردد.»

 

طالب‌لو تصریح کرد: «مجیدی تصمیمش را گرفته و راهش را انتخاب کرده امیدوارم بتواند در ادامه مسیر خود نیز موفق باشد. فرهاد زندگی حرفه‌ای داشت و در فوتبالش هم موفق بود.»

 

وی در پاسخ به این سوال که آیا مجیدی به حقش در فوتبال رسید گفت: «این سوالی است که باید خودش جواب دهد اما شاید حضور او در جام‌جهانی می‌توانست بهترین پایان برای زندگی فوتبالی‌اش باشد.»

تسنیم

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام