کد خبر: ۱۷۷۲۱۵
زمان انتشار: ۱۷:۲۲     ۰۷ آبان ۱۳۹۲
برخی از سايت‌هاي اینترنتی املاک و مستغلات چند سالی است که به منظور جذب متقاضیان بازار مسکن شروع به فعالیت کرده‌اند. عمده این دست از سایت‌های ملک‌یاب، املاک و مستغلات عرضه شده در کلیه مناطق تهران را پوشش می‌دهند. از سوی دیگر اغلب این سایت‌های مشتری یاب، روزانه فایل‌های جدیدی را به سامانه خود اضافه می‌کنند.

شیوه کمک رسانی سایت‌های مذکور، معرفی جزئیات املاک سپرده شده با کاربری‌های متفاوت در فایل‌های مجزا است و متقاضیان بر حسب نوع نیازشان، فایل‌ها را به‌طور رایگان مشاهده می‌کنند، اما در صورت انتخاب فایل متقاضی برای برقراری تماس با مشاور املاک یا مالک فایل مورد نظر باید هزینه ای را متحمل شوند تا سایت اجازه ورود به اطلاعات شخص آگهی دهنده را به متقاضی بدهد.

بررسی‌های «دنیای اقتصاد» نشان می‌دهد که برخی از این سایت‌ها در خدماتی که به مشتریان خود ارائه می‌کنند، دفت كافي ندارند، چراکه برخی یا شاید هم کلیه املاکی که در اختیار متقاضیان قرار می‌دهند مشابه املاکی است که در بخش نیازمندی یا آگهی‌های روزنامه‌های کثیرالانتشار، عرضه می‌شوند! با این حساب بازدیدکننده‌های این سایت گاهی اوقات با پرداخت هزینه‌ای نابجا و هرچند ناچیز، به شماره آگهی دهنده دسترسی پیدا می‌کنند در صورتی که به‌طور رایگان هم متقاضی می‌تواند به شماره مورد نظر دست پیدا کند. هرچند شاید پاسخ این سایت‌ها به این موضوع این باشد که دسترسی اینترنتی به آگهی‌های مسکن را حت تر و سریع‌تر از مراجعه به بنگاه‌ها است. به هر حال این شیوه‌ای است که عده‌ای از مدیران اصلی سايت‌هاي املاک و مستغلات برای کسب منبع درآمد در پیش گرفته‌اند.

به متقاضیان بازار املاک و مستغلات پیشنهاد می‌شود برای جست‌وجوی ملک مورد نظر مطمئن ترین راه را علاوه بر صرف کردن زمان کافی در نظر بگیرند، زیرا سايت‌هاي املاک و مستغلات اگرچه در هزینه زمان و رفت‌وآمد به بنگاه‌ها به متقاضی کمک بسزایی می‌کند، اما ممکن است آنها از صداقت لازم برای مشتریان خود بهره‌مند نباشند. 
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها