به گزارش سرویس فرهنگی پایگاه 598، اخیراً سرویسی اغواگر در سامانه ایرانسل ارائه شده است که در ادبیات روایت اسلامی می توان آن را بمب «مخنث صوتی»[1] نام نهاد. با سرویس صدای جادویی که شما را قادر می سازد با صدایی غیر از صدای خودتان با دوستان و آشنایان خود صحبت کنید کاربر مؤنث می توانید با صدای مذکر با مخاطب خود تماس برقرار کند و کاربر مذکر هم می تواند تماسی با صدای مؤنث برقرار کند.
حال این سوال مطرح می شود که براستی چه ضرورت یا حتی ارزشی نسبی ای در این کار است؟ آیا چیزی غیر از ابزاری برای اغواگری و سوء استفاده و نابودی خانواده ها و جامعه اخلاقی در پی خواهد داشت؟ آیا هیچ راهی در میان می ماند که مخاطب شما متوجه بشود که شما زن یا مرد هستید؟ آیا این یکی از مصادیق قطعی تشبه زن به مرد و مرد به زن نیست؟ وظیفه دستگاه های نظارتی در این بین چیست؟
در روایاتی از علائم آخرالزمان یا هنگام ظهور وجود دارد که این بلاهتها و شیطنت ها را پیشگویی کرده است: الف. علائم آخرالزمان: پیامبر خدا (ص) در حدیث أشراط الساعة به گناهان و سیئات و بدعتهای زیادی اشاره می کند که یکی از آنها، تشبه مردان و زنان به یکدیگر است: «وَ تَشَبَّهَ الرِّجَالُ بِالنِّسَاءِ وَ النِّسَاءُ بِالرِّجَال»[2]؛ ب. علائم ظهور: امام صادق در پاسخ به زمان ظهور امام زمان فرموده اند: قائم ما هنگامی خروج می کند که مردان خود را به زنان و زنان خود را به مردان، شبیه می کنند: «يَخْرُجُ قَائِمُكُمْ قَالَ إِذَا تَشَبَّهَ الرِّجَالُ بِالنِّسَاءِ وَ النِّسَاءُ بِالرِّجَال»[3].
واقعیت های جامعه به عیان نشان می دهد که چگونه موارد ذکر شده در حدیث «علائم قیامت» یک به یک و مو به مو آشکار شده است، از تشبه مردان و زنان به یکدیگر تا گناهان دیگری مثل زنا و ربا.
همچنین فارغ از موازین دینی این موضوع، فرض کنید که تشبه مرد به زن و زن به مرد جائز و امکان پذیر باشد. در این حال، ضمن اختلالات جدی در نظام جامعه اسلامی، زمینه سوء استفاده بسیار زیادی نیز فراهیم می شود که به سرعت بنیان های خانواده را از بین خواهد برد.
در اصول کافی و دیگر کتبه اربعه، روایاتی در باره حرمت تشبه زنان به مردان آمده است، علاوه بر کتب اربعة، در جلد 17 وسائل الشیعه، ص 284، بابی با مجموعه ای از روایات وجود دارد باعنوان «بَابُ تَحْرِيمِ تَشَبُّهِ الرِّجَالِ بِالنِّسَاءِ وَ النِّسَاءِ بِالرِّجَالِ». در ج 13، ص 202 مستدرک الوسائل نیز روایاتی در بابی با همان عنوان آمده است. و علاوه بر آن روایات دیگری نیز دال بر این مضمون است؛ مانند: «لَعَنَ اللَّهُ ... الْمُتَشَبِّهِينَ مِنَ الرِّجَالِ بِالنِّسَاءِ وَ الْمُتَشَبِّهَاتِ مِنَ النِّسَاءِ بِالرِّجَال ...» الكافي، ج 8، ص 69 و نیز در وسائلالشيعة، ج 17، ص 284. خداوند لعنت کرده است زنان و مردانی که خود را به جنس مخالف شبیه می کنند.
لذا ضروری است که شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل پیش از تخریب خانواده ها و حرمت شکنی بیشتر شریعت اسلامی و نیز ورود مراجع معظم تقلید در تحریم این سرویس ضد اخلاق و دین، اقدام به خنثی سازی «بمب مخنث صوتی» یاد شده و حذف آن سرویس بنمایند که در صورت سهل انگاری مسئولین مربوطه در این امر خسارات جبران ناپذیری به نظام خانواده به وجود خواهد آمد.
[1]. معنای مخنث همان متشبه به جنس مخالف است؛ چنانکه در این حدیث آمده است: «لَعَنَ رَسُولُ اللَّهِ ص الْمُتَشَبِّهِينَ مِنَ الرِّجَالِ بِالنِّسَاءِ وَ الْمُتَشَبِّهَاتِ مِنَ النِّسَاءِ بِالرِّجَالِ قَالَ وَ هُمُ الْمُخَنَّثُون ...». الكافي، ج 5، ص 550. رسول خدا مخنث ها یعنی زنان و مردانی که خود را به جنس مخالف شبیه می کنند، لعنت کرده است.
[2]. مستدركالوسائل، ج 8، ص 275. مستدركالوسائل، ج 11، ص 372. تفسيرالقمي، ج 2، ص 303. منتخب الأنوار المضيئة، ص 85.
[3]. ». مستدرک الوسائل، ج 12، ص335. مستدركالوسائل، ج 14، ص 261. مستدرک الوسائل، ج 14، ص 354. إعلامالورى، ص 463. الخرائج و الجرائح، ج 3، ص 1133. كشف الغمة، ج 2، ص 534. كمالالدين، ج 1، ص 330.