
فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آنچنان كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را
به گزارش 598 به نقل از گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه خبری اسپانیایی زبان«ال پائیس»؛ مجله "منطقه سائو پائولو" روز یکشنبه(5 آبان) مقاله ای منتشر کرده است که نشان می دهد مقامات برزیلی یکی از عاملین مخفی این کشور را به این جرم که با سازمان امنیت ملی آمریکا همکاری کرده را اخراج کردند.
مطابق با آنچه در این مجله آمده است یکی از کارمندان سازمان امنیت ملی برزیل اطلاعاتی را در سال 2012 در اختیار یکی از کارمندان سازمان سیا آمریکا که در آن زمان در سفارت آمریکا در برزیل مشغول بوده قرار داده است.
بر اساس آنچه در این مجله نوشته شده است کارمندان سازمان امنیت ملی برزیل بیم این را دارند که این فرد اطلاعاتی مهم را در اختیار سازمان سیا قرار داده باشد.
این تنش ها به اندازه ای بالا گرفت که دیلما دا روسف، رئیس جمهور برزیل دیدار خود با باراک اوباما، همتای آمریکایی خود را کنسل کرد.