کد خبر: ۱۷۵۸۶۴
زمان انتشار: ۱۰:۵۰     ۰۱ آبان ۱۳۹۲
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه مطالبه اصلی مردم بهبود اقتصاد کشور است و نه مذاکره و ارتباط با آمریکا، گفت: بهبود شرایط اقتصادی از طریق تکیه بر ظرفیت‌های داخلی بهبود می‌یابد.
محمدصالح جوکار عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با بیان اینکه در حال حاضر برخی اقتصاد ما را به رابطه‌ با آمریکا گره می‌زنند، در صورتی که هیچگونه ارتباطی بین مباحث اقتصادی ما و رابطه با آمریکا و حتی تحریم‌ها نیست، گفت: اینکه این افراد می‌گویند اگر رابطه ما با آمریکا خوب شود، اقتصاد ما نیز بهبود می‌یابد اصلا درست نیست.

وی افزود: نگاهی در کشور وجود دارد که حل مشکلات اقتصادی را ارتباط با کشورهای دیگر می‌داند، در صورتی که مشکلاتی که در کشور وجود دارد مربوط به مدیریت و نوع برنامه‌هاست. ما اگر بر روی توانمندی‌ و توانمندسازی داخلی خود تاکید کنیم که رهبر معظم انقلاب از آن به اقتصاد مقاومتی و ساخت قدرت درونی تعبیر می‌کنند، این مشکلات حل خواهد شد.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس خاطرنشان کرد: این عده‌ که حل مشکلات را در گرو رابطه با آمریکا وانمود می‌کنند و از این موضوع بهره‌برداری سیاسی می‌کنند و نگاه سیاسی آنها این است که با آمریکا رابطه برقرار شود و در این راستا بحث نظرسنجی را مطرح می‌کنند.

جوکار تصریح کرد: ما اگر یک نگاه عمیق به جهان پیرامونی خود بیاندازیم و کشورهایی که با آمریکا رابطه دارند را ببینیم، درمی‌یابیم که هیچکدام از آنها وضعیت مطلوبی ندارند؛ حتی بعد از انقلاب مصر می‌بینیم که اخوان‌المسلمین با آمریکا رابطه برقرار می‌کند، اما مدیریت داخلی آن کشور ضعیف بود و آمریکایی‌ها توطئه کردند، مردم رودرروی یکدیگر قرار گرفتند و مرسی که منتخب مردم بود، برکنار شد و به زندان افتاد و دیکتاتور سابق از زندان آزاد شد.

وی افزود: حتی کشورهای اروپایی نیز که در آستانه برشکستگی هستند، مگر ارتباط بدی با آمریکا دارند که به این روز افتاده‌اند؟ اگر قرار بود وضعیت اقتصادی کشوری در رابطه با آمریکا بهبود پیدا می‌کرد، حتما برای کشورهای اروپایی محقق می‌شد. این نگرش کاملا اشتباه است.

عضو کمیسیون امنیت مجلس در خصوص اصل نظرسنجی نیز خاطرنشان کرد: چه ضرورتی دارد که در هر موضوعی نظرسنجی برگزار کنیم؟ ما باید منافع ملی خود را نگاه کنیم و در نظر بگیریم تا براساس آنها تصمیم‌گیری کنیم. ضمن اینکه این نظرسنجی‌هایی که می‌خواهد انجام شود، چه دستگاهی قرار است انجام دهد؟ امروزه نظرسازی‌های مختلفی در کشور انجام می‌شود و برخی از گروه‌ها و جناح‌های سیاسی که منافع خود را در گرو ارتباط با آمریکا می‌دانند و می‌خواهند دست آمریکایی‌ها را به داخل کشور باز کنند و به اقدامات آمریکایی‌ها در داخل کشور مشروعیت بدهند؛ مانند فتنه 88 و یا کودتایی‌هایی که در گذشته انجام شد یا 8 سال جنگ تحمیلی و یا حتی ماجرای طبس. اینها تجربیاتی است که ما پشت سر گذاشتیم.

جوکار با بیان اینکه حتی اگر قرار باشد  نظرسنجی برگزار کنیم، در قانون مشخص شده است که برعهده کیست، گفت:  این موضوع به رسانه‌ها و افراد دگراندیش که در آرزوی برقراری ارتباط با آمریکا هستند، هیچ ربطی ندارد. آنها منافع شخصی خود را در ارتباط با آمریکا می‌بینند.

وی با تاکید بر اینکه قرار نیست در سایه ارتباط با آمریکا ارزانی در کشور به وجود می‌آید و وضعیت اقتصادی کشور بهبود یابد، گفت: مطالبه اصلی مردم بهبود اقتصاد کشور است و نه مذاکره و ارتباط با آمریکا که آن در سایه مدیریت صحیح، برنامه ریزی خوب و مناسب و هزینه‌کرد منابع در جای خود است و نه اینکه منابع را از در مکان‌های گوناگون خرج کنیم که در این صورت اوضاع از این هم بدتر خواهد شد.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها