وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۱۷۵۷۲۳
زمان انتشار: ۱۹:۳۹     ۳۰ مهر ۱۳۹۲
آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای اعلام کرد که رایانه‌های این سازمان در مقر اصلی آن در اتریش مورد حمله بدافزارها قرار گرفته‌اند.
تسنیم به نقل از رویترز نوشت: مقامات آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای اعلام کردند که برخی از رایانه‌های این سازمان در چندین ماه گذشته تحت حمله بدافزارها قرار گرفته‌اند.

آژانس به جزئیات بیشتری درباره منبع احتمالی این حملات اشاره‌ای نکرد.

این کامپیوترها در تأسیسات عمومی مقر اصلی این سازمان در اتریش که با نام مرکز بین‌المللی وین شناخته می‌شود قرار دارند. این مکان محل فعالیت کارمندان آژانس و همچنین برگزاری جلسات و دیدارهای کشورهای عضو است.

سرگی گاس، مدیر اطلاعات عمومی آژانس،‌ درباره این حملات اعلام کرد: "داده‌های برخی از یو‌اس‌بی‌های ملاقات کنندگان در مرکز بین‌المللی وین سرقت شده‌اند."

وی همچنین افزود: "دبیرخانه آژانس بر این بار نیست که این یو‌اس‌بی‌ها خود آلوده بوده و یا اینکه عاملی برای سرایت بیشتر این بدافزار هستند. هیچ داده‌ای در شبکه آژانس تحت تأثیر این ویروس قرار نگرفته است."

وی گفت: "تمام تدابیر لازم برای مقابله با این وضعیت اندیشیده شده است."

سال گذشته و پس از عمیق‌تر شدن بن‌بست مذاکرات هسته‌ای بین ایران و قدرت‌های جهانی افزایش چشمگیری یافت.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام