
زندگی با آیه ها ..... آیه ۹۲ سوره مبارکه آل عمران ....... لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمیرسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق میکنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * *
به گزارش 598،کریم بوستانی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص آخرین شرایط تیم استقلال قبل از دیدار مقابل نفت تهران، اظهار داشت: بعد از بازگشت ملیپوشانمان شرایط خوبی را داریم و تمرینات منظمی را پشت سر گذاشتیم.
وی افزود: به امید خدا میخواهیم در دیدار فردا هر 3 امتیاز بازی فردا را بگیریم و خودمان را در جمع مدعیان نگه داریم.
مربی تیم استقلال در خصوص 120 میلیون تومانی که به صورت اشتباهی به حساب وی واریز شده بود، گفت: بعد از اینکه متوجه واریز اشتباهی این مبلغ شدم به بانک مراجعه شدم و فهمیدم که اشتباه از طرف بانک مربوطه صورت گرفته است. مسئولان بانک هم تشکر کردند که خودم برای برگرداندن پول اقدام کردهام و من هم به خاطر اینکه شخص واریزکننده دچار گرفتاری نشود، پول را به حساب برگشت زدم.
وی در پایان گفت: از همان روز اولی که پول به حسابم واریز شده بود، نگران خانواده ای بودم که پولشان به حساب من آمده بود و من هم حق آنها را به خودشان برگردانم.