زندگی با آیه ها ..... آیه ۹۲ سوره مبارکه آل عمران ....... لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * 

 

      
کد خبر: ۱۷۴۱۲۹
زمان انتشار: ۰۹:۲۸     ۲۳ مهر ۱۳۹۲
یکی از مقامات رژیم صهیونیستی طی سخنانی خواستار ادامه فشارها بر ایران شد.
به گزارش 598، خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه نوشت: «یوال استینیتز» وزیر اطلاعات اسرائیل روز دوشنبه طی سخنانی خواستار ادامه فشارها به ایران شد و تاکید کرد که این فشارها است که سبب شده ایران به دنبال دستیابی به توافق در مذاکرات هسته‌ای باشد.

 
این اظهارات تنها ساعاتی پیش از آغاز مذاکرات هسته‌ای میان ایران و گروه 1+5 اعلام می‌شود.

 
وی که در میان خبرنگاران در بیت المقدس صحبت می‌کرد، گفت: ایران نیازمند آن است که به یک توافق برسد. اقتصاد ایران در وضعیت بسیار اسفناکی قرار دارد و این معضل بسیار واضح است و در صورتی که بخواهند اقتصادشان را نجات بدهند باید برنامه هسته‌ای خود را کنار بگذارند.

 
وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی در ادامه گفت: ایرانی‌ها فقط به دلیل فشارهای اقتصادی بسیار شدید است که برای مذاکره آماده شده اند.

 
این مقام اسرائیلی اضافه کرد که وجود یک تهدید نظامی قوی، باعث افزایش فرصت ها برای دستیابی به توافقی در مذاکرات هسته‌ای می‌شود.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام