وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۱۷۳۷۴۲
زمان انتشار: ۲۳:۳۱     ۲۱ مهر ۱۳۹۲
وکیل فرهاد مجیدی از پیگیری حقوقی خبر منتشر شده در برخی رسانه ها مبنی بر خداحافظی این بازیکن از فوتبال خبر داد.

دکتر علیرضا مشهدی زاده در گفت‌وگو با خبر نگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: برخی از سایت ها خبری را به نقل از یک مقام مسئول در باشگاه استقلال مبنی بر خداحافظی فرهاد مجیدی منتشر کرده بودند که این خبر تکذیب می شود و موضوع انتشار این مطلب کذب از طریق مراجع قضایی پیگیری خواهد شد.

این استاد دانشگاه بیان کرد: موکل بنده از بی حاشیه ترین فوتبالیستهای لیگ برتر است ولی متاسفانه برخی از مطبوعات ورزشی صرفا جهت فروش نشریه و افزایش مخاطب خود اقدام به انتشار مطالب کذب می‌کنند و این بی اخلاقی صرفا با برخورد قاطع با این نشریات زرد از سوی قوه قضاییه صورت خواهد پذیرفت.

او درباره شکایت فرهاد مجیدی از یکی از روزنامه ها گفت: تحقیقات در خصوص این پرونده به اتمام رسیده و منتظر تصمیم بازپرس در خصوص قرار نهایی دادسرا هستیم.

وکیل مجیدی ابراز امیدواری کرد تا رسانه ها بدون منبع، خبری درباره این بازیکن منتشر نکنند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام