یدالله صادقی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس گفت هنوز قیمتی برای مرغ تعیین نشده است.
وی افزود: اما ما برای اینکه مبنایی برای قیمت داشته باشیم، قیمت مرغ زنده در درب کشتارگاه را با بقیه هزینهها جمع زده و به یک عدد رسیدهایم.
رئیس سازمان صنعت استان تهران گفت: اگر مرغ زنده بین 4400 تا 4500 تومان در هر کیلوگرم باشد هر کیلوگرم گوشت مرغ گرم باید به قیمت 6400 تومان عرضه شود.
وی افزود: 6400 تومان معدل قیمتی است که ما محاسبه کردهایم و اگر واحد صنفی گرانتر از این بفروشد و دلیلی نداشته باشد گرانفروشی به حساب آمده و تخلف است.