به گزارش 598 به نقل از حوزه احزاب خبرگزاری فارس نشست فصلی دبیران استانی و مسئولین دفتر مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با صدور بیانیهای به کار خود پایان داد.
در این بیانیه ضمن گرامیداشت ایام پر خیر و برکت ماه ذی الحجه و بزرگداشت مراسم باشکوه حج ، آورده شده است: باید فضایی پر از معنویت، اخلاق، صمیمیت و انسجام را در تمام شئون اجتماعی و سیاسی حاکم نماییم. وجود اعیاد بزرگ غدیر و قربان و روز با عظمت عرفه و دعاى بسیار گرانبهاى امام حسین(ع) در این روز که دارای مضامین عمیق الهی است؛ شکوه و عظمت خاصّى به این ماه بخشیده، و لذا شایسته است امت حزب الله از فضاى سرشار از معنویّت این ماه بهره مند شده و در جهت خودسازى و تهذیب نفس همت گمارند که قطعا پیشرفت هاى مهمّى را برای جامعه اسلامیمان به ارمغان خواهد آورد.
دبیران استانی و مسوولین دفتر مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با بیان اینکه خوب است دولتمردان و تمامی فعالین سیاسی وقتی سخن از مذاکره و حرفهای اینچنینی دارند پیشینه دشمنی آمریکا حداقل از مرداد 1332 تاکنون را یک مرور اجمالی نمایند، آوردهاند: چارچوب ها و سیاستهای کلی نظام جمهوری اسلامی تغییری نکرده و همچنان عزت، حکمت و مصلحت در سیاست خارجی جمهوری اسلامی حاکم است. البته تاکتیک ها به اقتضای زمان تغییراتی خواهد داشت بر این مبنا لازم است برخی گروهها و جریانهای سیاسی از شتابزدگی و عکس العمل های عجولانه پرهیز نمایند تا با مشاهده حضور پرشورتر مردم در مراسم 13 آبان- روز ملی مبارزه با استکبار جهانی- موضع ملت قهرمان و ظلم ستیز ایران اسلامی را متوجه شوند.
در ادامه این بیانیه به غفلت برخی افراد در فراموشی خبائث آمریکا اشاره شده و آمده است: مگر همین چندی پیش نبود که افشا شد دولت آمریکا در سالهای 1362 تا 1367 سلاح های شیمیایی در اختیار رژیم بعث عراق قرار می داد تا علیه ملت ایران و نظام اسلامی به کار گیرد پس چرا عدهای غافلانه خبائث آمریکا را به فراموشی میسپارند؟
این بیانیه دخالت در کودتای 28 مرداد 1332، نقش امریکا در تشکیل و تقویت ساواک، حمایت از اقدامات رژیم شاه در سرکوب مردم، حضور و مداخله مستقیم در همه شئون و امور ایران، حمایت از تجزیه طلبی و تروریسم، جاسوسی و مداخلات سفارت امریکا، حمله طبس، کودتای نوژه و مشارکت نظامی مستقیم آمریکا در مخاصمه علیه ایران، تحریک عراق به حمله نظامی به ایران و اقدامات جانبدارانه امریکا به نفع عراق در طول جنگ و کمکهای مستقیم آمریکا به عراق، ترور عزیزترین رهبران فکری و اجرایی این مردم(شهید مطهری، شهید بهشتی، شهید رجایی، شهید باهنر و...)، تجاوز به حریم هوایی ایران، انهدام هواپیمای ایرباس، فشارها و تحریمهای اقتصادی، تلاش برای جلوگیری از دستیابی ایران به دانش و فناوری هستهای، راه اندازی جنگ ژئوپلیتیک ( محروم ساختن ایران از مزایای ناشی از موقعیت) بر ضد ایران، اختصاص بودجه برای براندازی جمهوری اسلامی ایران، دخالت امریکا در انتخابات ایران و شکل دهی فتنه 88 را بخشی از توطئه های بی پایان نظام سلطه علیه مردم و نظام اسلامی دانست و افزود: مناسب است مذاکره کنندگان در پای هر میز مذاکرهای پیشینه توطئه های نظام سلطه را مرور نمایند.
این بیانیه با اشاره به مفهوم «نرمش قهرمانانه» آورده است: مذاکره و فعالیت دیپلماسی باید در چارچوب این رویکرد و راهبرد حکیمانه «نرمش قهرمانانه» باشد. بدین مفهوم که حقوق واقعی ملت ایران، احیا شود و در افکار عمومی جهان، جبهه معارض انقلاب به حق واقعی ملت ایران گردن بگذارد. مذاکره بایستی دفاع از حقوق حقه مردم باشد، جلوی زیاده خواهی آمریکا را بگیرد. در این رهگذر، فعالین عرصه دیپلماسی کشورمان، بایستی در این چارچوب حرکت کنند و به افکار عمومی به طور شفاف و دقیق گزارش بدهند که قرار است در مذاکره چه دستاوردی برای ملت ایران به ارمغان بیاید؟
بیانیه پایانی نشست فصلی دبیران استانی و مسوولین دفتر مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با بیان اینکه مبارزه ملت ایران با جریان استکبار و آمریکا شیطان بزرگ یک اصل است که ناشی از ماهیت انقلاب اسلامی است، میافزاید: بی تردید، آمریکا دشمن است و هدف بلند مدت خود را براندازی قرار داده است(هر چند ناتوان است). لذا راهبرد مبارزه با نظام سلطه، تا تغییر رفتار اصولی آمریکا و تغییر ماهیت آن، همچنان پابرجاست. بر این اساس اقدام نپخته در طرح موضوع نظرسنجی پیرامون این موضوع، محل تامل بسیار است. اینکه یک اصل اساسی نظام را به نظرسنجی که اعتبار آن در سطح این مسائل زیر سوال است، منطقی و عقلانی نیست. انجام نظرسنجی بدین شیوه چه جواب مثبت و چه منفی باشد در حوزه سیاست خارجی باب غلطی است که تبعات خطرناکی دارد امیدواریم دولت مردان به آن توجه کنند.
در ادامه این بیانیه تذکر داده شده است که ایجاد شکاف، تفرقه و جدایی در میان جریانهای ارزشی مربوط به گسستها بداخلاقی ها و اتفاقات حداقل چند انتخابات گذشته بایستی با مدیریت صحیح سامانی مناسب پیدا کند. البته در این راه، آسیب شناسی گذشته، ضروری و الزامی است لیکن باید بهانهها را به کنار نهاد. باید این فضاى صمیمیت و مهربانى را که امروز مبتنی بر فرمایشات ارزشمند امام راحل(ره) و رهبر فرزانه انقلاب، ایجاد شده را حفظ و گسترش دهیم. باید هر گونه اظهار نظر اختلاف برانگیز در میان نیروهای انقلاب مورد نقد جدی و بی رحمانه قرار گیرد و طرح مسایل اختلاف انگیز، ممنوع دینى و شرعى تلقی شود.
دبیران استانی و مسوولین دفتر مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با بیان اینکه «استحکام ساخت درونى کشور و نظام» از جمله کلید واژههایی که رهبر انقلاب در چند سخنرانی خود از دو سال گذشته تاکنون بر آن تاکید دارد، ادامه دادند: اگر کشورمان در درون خود داراى استحکام و قدرت جدى باشد، رابطه و نگاه به بیرون نیز مىتواند براى آن کشور و نظام مفید، سازنده و پربهره باشد. راه نیل به استحکام درونى نظام و کشور، تهیه یک نقشه راه بومى و مرتبط با مسائل خاص کشورمان است. لذا الگوى اسلامى ایرانى پیشرفت را مىتوان نقشه راه رسیدن به این مهم تلقی شود. در عین حال براى یافتن استحکام درونى، باید یکى از اولویتهاى اصلى کشور را تولید درونزاى علم براى حل مسائل داخلى و بینالمللى قرار داد.
در ادامه این بیانیه آمده است: جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی خود را مکلف می داند از دولت یازدهم حمایت نماید و لذا تلاش دارد با نقد خیرخواهانه و نظارت مستمر بر عملکرد رییس جمهور محترم و دولت ایشان در جهت خدمت رسانی به مردم و کارآمدی بیش از پیش نظام اسلامی گام بردارد.در این راه امیدواریم دولت محترم به ظرفیت های درونی کشور بیشتر از گذشته توجه نماید تا بتواند ضمن تقویت استحکام درونی نظام، حمایت بیش از پیش مردمی را در جهت سیاستهای خود همراه داشته باشد. لازم است دولت محترم با انتخابی آگاهانه، به بازسازی شرایط موجود بپردازد و کشور را مجدد در مسیر تحقق اهداف سند چشمانداز بیستساله هدایت نماید.
در بیانیه پایانی نشست فصلی دبیران استانی و مسوولین دفتر مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با اشاره به مسائل مختلفی پیرامون بایدها و نبایدهای جهت گیریهای دولت یازدهم که همزمان با روی کار آمدن این دولت مطرح شد، آمده است: رایزنیهای فراوانی در حوزهی اولویتبندی نیازهای جامعه صورت گرفت، اما به اجماع گروه کثیری از کارشناسان، رفع معضل اقتصادی، معیشتی، بیکاری و ایجاد فرصتهای شغلی فراوان، مهمترین چالش پیش رو و اولویت این دولت به شمار میرود.
در پایان این بیانیه آمده است: جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی امیدوار است، دولت محترم، با تکیه بر سرمایه گرانقدر دفاع مقدس و روحیه ایثارگری که در مردم وجود دارد در مواجهه با چالشها، بحرانها و مشکلات تحمیلی ناشی از سناریوهای جبهه معاندین نظام بهویژه در عرصه تهدیدهای استکباری، گامهای استواری را بردارد.