فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

  •  
      
کد خبر: ۱۷۳۰۸
زمان انتشار: ۱۶:۲۸     ۱۹ مرداد ۱۳۹۰
پايگاه نهرين نت به نقل از منابع آگاه سوري اعلام کرد، اين اقدام سوريه در اعتراض به حمايت اين کشورها از گروه‌هاي سلفي وهابي، و افراطي‌هاي مسلح صورت گرفته که از حمايت آمريکا و کشورهاي غربي برخوردارند
دولت سوريه در واکنش به اقدام عربستان، کويت، بحرين و قطر که اخيرا سفراي خود را از دمشق فراخوانده‌اند؛ سفيران خود را از اين کشورها فراخواند.

به گزارش 598 از پايگاه اطلاع‌رساني شبکه العالم، پايگاه نهرين نت به نقل از منابع آگاه سوري اعلام کرد، اين اقدام سوريه در اعتراض به حمايت اين کشورها از گروه‌هاي سلفي وهابي، و افراطي‌هاي مسلح صورت گرفته که از حمايت آمريکا و کشورهاي غربي برخوردارند.

از سوي ديگر جريان سلفي وهابي در کويت روز سه شنبه با مشارکت چهره‌هاي پارلماني و سياسي وهابي نزديک سفارت سوريه تجمع کردند.

نيروهاي امنيتي کويتي نيز هيچگونه اقدامي براي متفرق کردن اين افراد صورت ندادند. دمشق سفيران خود را  فراخواند

دولت سوريه در واکنش به اقدام عربستان، کويت، بحرين و قطر که اخيرا سفراي خود را از دمشق فراخوانده‌اند؛ سفيران خود را از اين کشورها فراخواند.

به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني شبکه العالم، پايگاه نهرين نت به نقل از منابع آگاه سوري اعلام کرد، اين اقدام سوريه در اعتراض به حمايت اين کشورها از گروه‌هاي سلفي وهابي، و افراطي‌هاي مسلح صورت گرفته که از حمايت آمريکا و کشورهاي غربي برخوردارند.

از سوي ديگر جريان سلفي وهابي در کويت روز سه شنبه با مشارکت چهره‌هاي پارلماني و سياسي وهابي نزديک سفارت سوريه تجمع کردند.

نيروهاي امنيتي کويتي نيز هيچگونه اقدامي براي متفرق کردن اين افراد صورت ندادند.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام