کد خبر: ۱۷۱۲۲۰
زمان انتشار: ۱۲:۳۴     ۱۳ مهر ۱۳۹۲
در نشست انقلاب اسلامی مخاطرات امروز و فردا بیان شد:
رئیس فرهنگستان علوم اسلامی در خصوص نحوه مبارزه دیپلماتیک با غرب تصریح کرد: باید در مواجهه با غربی‌ها دانش چگونگی مبارزه کردن را بدانیم؛ امام راحل هرگز موافق این نبود که انگشت اتهام از روی آمریکا برداشته شود و به همین دلیل محور مبارزه را بر مبنای مبارزه با استکبار جهانی قرار داده بود. رویکرد نرمش قهرمانانه نباید به شکلی باشد که دشمن بتواند در روابط دیپلماتیک با نرمش ما ضعف‌های خود را بپوشاند.
به گزارش سرویس سیاسی پایگاه 598، سی و دومین نشست انقلاب اسلامی مخاطرات امروز و فردا به همت ستاد فرهنگی فجر انقلاب اسلامی و موسسه فرهنگی ولاء منتظر با سخنرانی آیت الله سید محمدمهدی میرباقری و حجت الاسلام و المسلمین طائب برگزار شد.

در این نشست حجت الاسلام و المسلمین مهدی طائب پیرامون مسائل سیاسی روز و بحث مذاکره با آمریکا و آیت الله سیدمهدی میرباقری در موضوع مفهوم پیچ تاریخی در بیانات امام خامنه ای به ایراد سخنانی پرداختند که مشروح آن در ادامه آمده است.


آیت الله سید محمد مهدی میرباقری، رییس فرهنگستان علوم اسلامی قم، با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در مورد «پیچ تاریخی»، گفت: در سخنان ایشان دو شاخصه برای‌ «پیچ تاریخی» ذکر شده است: «گرایش به معنویت» و «مبازره برای سکولاریسم حاکم بر جهان»؛ مبارزه با ظلم یک پدیده تاریخی است، اما در این دوران این مبارزه با محور معنویت و اسلام در حال شکل‌گیری است؛ چراکه دولت جهانی سکولار در حال فروپاشی است.

وی ابراز کرد: حضرت امام تاکید می کردند ما از انقلاب اسلامی سه هدف را دنبال می­کنیم‌ «ایجاد حکومت اسلامی در ایران»، «بیداری اسلامی و هویت اسلامی در دنیای اسلام» و «یک بیداری معنوی در جهان و آمادگی برای عصر ظهور منجی عالم».

رییس فرهنگستان علوم اسلامی ابراز کرد: انقلاب اسلامی یک حرکت عظیم برای تغییر وضعیت جهان به سمت عصر ظهور است؛ تمدن مادی از مولد خود که غرب فرهنگی است بسط پیدا کرده، غرب کل جهان را تحت تأثیر قرار داده است و برای جهان به مثابه یک دهکده جهانی برنامه­ریزی می­کند.

آیت الله میرباقری افزود: آنچه که بعد از رنسانس در جهان اتفاق افتاده، یک تحول عمیق همه جانبه بوده است؛ به این معنی که فقط نمی­خواستند ظاهر را جامعه را عوض کنند، بلکه می­خواستند اعماق جامعه را تغییر بدهند و به دنبال تغییر ایدئولوژیک بودند؛تحول همه جانبه است به این معنی که فقط به یک ظلع از اضلاع بشر توجه ندارد بلکه به دنبال برنامه­ریزی برای همه جوانب زندگی بشر است خوراک، پوشاک و مسکن، ازدواج و رابط اجتماعی را دربر می­گیرد و بسترهای لازم برای این فراهم کرده است.

وی افزود: این تحول مدعی است که باید جامعه جهانی را بر محور این ایدئولوژی برنامه­ریزی کرد و برای این کار سخت­افزار و نرم­افزارهای آن را ایجاد کرده؛ غرب تلاش کرده است یک ایدئولوژی را برجهان حاکم کند، شاخصه اصلی این ایدئولوژی سکولاری سازی در جوامع بین­الملل است یعنی دین و مذهب را یک جنبه خصوصی می­دانند و جایی برای دین در اجتماع و سیاست قائل نیستند؛ هرچند برای جنبه خصوص آن هم جایگزینی پیدا کردند و آن را تبلیغ می­کنند.

استاد سطح عالی حوزه علمیه قم اضافه کرد: در آخرین مرحله یک جنگ جهانی بر علیه اسلام راه انداختند نمونه آن جنگ نظامی است که در منطقه خاورمیانه به راه انداختند؛ این یک جنگ ایدئولوژیک است؛ در مقابله این حرکت­ های غربی یک انقلاب اسلامی در ایران راه افتاده است.

وی افزود: مقام معظم رهبری در جمع روحانیون گفتند: قدرت مادی، استراتژی جهان را تعیین می­کند و ما باید استراتژی جهان را تغییر دهیم و باید رهبری جامعه در دست روحانیت باشد؛ انقلاب اسلامی به سرعت از مرزهای جغرافیای و فرهنگی به سرعت عبور کرده و جهان را فرا گرفته است و سه هدف امام خمینی(ره) در حال تحقق است؛ تشکیل دولت اسلامی در ایران یک الگو جدید سیاسی در مقابل رنساس است که تأکیید بر حکومت غیر دینی دارد.

رییس فرهنگستان علوم اسلامی افزود: اردوغان و حزب عدالت در ترکیه که قدرت به دست گرفتند به صراحت گفتند قوانین ما قوانین شرعی نیستند و به مردم آزادی معنوی می­دهیم؛ یعنی آنها دخالت دین در قوانین عادی جامعه را نمی­پذیرند؛ ولی در ایران دین اسلام در قانون اساسی بروز پیدا کرده است، یعنی در ساختار کلان جامعه برای دین حق قائل هستید؛ این الگوی ممتاز برای جوامع بین الملل است که از صدر اسلام تا کنون نداشتیم.

وی گفت: امام خمینی(ره) وارد جنگ با تمدن مادی شدند و در این بین مبارزه با پهلوی محور شرارت را هدف قرار دهند و با شاه مبارزه کردند و آمریکا را به عنوان شیطان بزرگ محور شرارت قرار دادند، بسیاری با این امر مخالفت کردند ولی امام هیچ وقت هم از این حرف کوتاه نیامدند؛ امام خمینی (ره)ادبیات ماتریالیسی را تغییر دادند و ادبیات جدید را برای مبارزه بکار بردند و یک فرهنگ جدید را برای مبارزه ایجاد کردند و امام مبارزه جدید را بر اساس محور شرارت در جهان تولید کردند.

آیت الله تاکید کرد: دیپلماسی ما یکی دیپلماسی غربی است، باید یک دیپلماسی جدید اسلامی تولید شود؛ انقلاب اسلامی آمریکا را محور شرارت نامید و امام خمینی (ره) هیچ موقع از این موضع برنگشتند.

وی افزود: انقلاب اسلامی همه ایدئولوژی غرب را به چالش کشید و جهان را تحت تأثیر قرار داد و هویت اسلام را احیا کرد.

استاد میرباقری با بیان این که امروز ایران به یک ابر قدرت جدید در جهان تبدیل شده است، اظهار داشت: هجمه رسانه های دشمن به جمهوری اسلامی ایران نشان دهنده این مطلب است که امروز ما به یک قدرت مهم در منطقه و جهان تبدیل شده ایم.

رییس فرهنگستان علوم اسلامی تأکید کرد : منظور از «پیچ تاریخی» این است که با شروع انقلاب اسلامی حرکت عظیم معنوی در جهان آغاز شده و جامعه جهانی به سمت معنویت گرایش پیدا کرده است و تمدن اسلامی که احساس می­کرد به پایان  نزدیک می­شود؛ یکدفعه با قدرت عظیم معنوی ظهور پیدا می­کند.

آیت الله سید محمد مهدی میرباقری در پایان سخناش گفت: مبارزه شیوه­ها و تاکتیک های مختلفی دارد و نرمش قهرمانه ابراز این مبارزه است نه به معنای صلح با کفر؛ در فرهنگ اسلامی مبارزه با کفر اجتناب ناپذیر است و صلح امکان پذیر نیست؛ مسیر تاریخ نشان دهنده درگیری حق و باطل است تا اینکه حق بر باطل غلبه کند.


همچنین در ادامه حجت الاسلام والمسلمین مهدی طائب در این نشست گفت: مذاکره با آمریکا در جهت حرکت مبازره با امریکا است نه گام به عقب و نه صلح با آمریکا؛ دولت آمریکا هم هیچ وقت سر میز مذاکره با ایران حاضر نخواهد شد.

حجت الاسلام والمسلمین طائب در سی و دومین جلسه از سلسله نشستهای انقلاب اسلامی مخاطرات، امروز فردا که روز جمعه ۱۲ مهر ۱۳۹۲ از سوی ولاء منتظر در سالن اجتماعات دفتر تبلیغات اسلامی قم برگزار شد؛ گفت:نظام جمهوری اسلامی ایران از هنگامی متولد شده است تا این زمان، هیچ نظامی نداشتیم که در این حد از قدرت باشد و در این زمان در بهترین شرایط اقتصاد، فرهنگی ، نظامی و سیاسی بسر میبریم. از نظر اقتصادی وقتی انقلاب پیروز شد ۹۰% درآمد کشور وابسته به نفت بوده است و و در این زمان ۴۵% و.ابسته به نفت است.

از نظر نظامی وقتی انقلاب پیروز شد ما سرباز نداشتیم؛ الان بهترین نظامیهای جهان را داریم، الان موشکهای ساختیم که میتواند آمریکا مورد هدف قرار بدهد. از نظر سیاسی وقتی انقلاب پیروز شد یک دیپلمات کار بلد نداشتیم؛ امروزها صدها دیپلمات حرفهای داریم.

از نظر اجتماعی فقط کافی است وضعیتی که اول انقلاب داشتیم حفظ کرده باشیم ، فرض بگیرم وقتی انقلاب پیروز شد ما ۱۰% نفر داشتیم که جان خود را برای انقلاب میدادند، و الن ۱۰% باقمانده است، باز هم پیشرفت کردیم.

حجت الاسلام والمسلمین طائب اشاره مقبولیت عمومی مقام معظم رهبری، ابراز کرد: هزگر امام خمینی (ره) در حد مقبولیتی که مقام معظم رهبری، نبود؛ بازرگان نخست وزیر و بنی صدر رئیس جمهور و میر حسین موسوی وزیر اجرایی این کشور بودند که هرسه نفر ای رسما جلوی دستور امام ایستادگی کردند.

الان مسئولین مقام معظم ر رهبری را منطقی قبول دارند؛. در مجلس ششم که بیشتر اصلاحاتبی بودند، قانونی برای مطبوعات تصویب شد، مقام معظم رهبری یک خط نوشت که به صلاح جامعه نیست؛ این قانون را کنار گذاشتند. آقای بهزاد نبوی بخاطر همین همه نمایندگان برای علیه مقام معظم رهبری بسیج میکرد و این پندار را داشت که همه از مقام معظم رهبری برگشتند، در سالگرد مجلس همه به دیدن مقام معظم رهبری رفتند همه نمایندگان مطالب آقا را مینوشتند. وقتب بهزاد نبوی روبهرو شدند؛ گفتندک ایشان حرفهای عاقلانه و منطقی میزند.

حجت الاسلام والمسلمین طائب با اشاره به سابقه رابطه ایران و امریکا اظهار کرد: ژنظام جمهور اسلامی ایران رابطه با آمریکا را قطع نکرده است؛ بلکه آمریکا رابطه را با یارن قطع کرده است؛ برای ایران، آمریکا و شوروی فرق نمیکرد؛ همانطور که «مرگ بر آمریکا» میگفتیم ، «مرگ بر شوروی» هم میگفتیم، ولی هیچ وقت رابطه با شوروی را قطع نکردیم؛ وقتی امریکا رابطه خود را ایران قطع کرد، امام گفت: رابطه با آمریکا ، رابطه گرگ و بره بود.

وقتی امریکاییها فهمیدند که چه غلطی انجام دادند، در ز مان امام خمینی(ر) امریکا برای مذاکره با ایران اقدام کردند؛ امام خمینی گفت: برای چه موضوعی مذاکره کینم؟ مذاکره ایران با آمریکا دو شرط دارد: امریکایها دست از حمایت شاه بردارند و جاسوس خانه خود را در ایران تعطیل کنند.

پس امام خمینی خط قرمز روی مذاکره با آمریکا نکشید؛ شاه از بین رفت و از موضوع بحث خارج شد؛ ولی جاسوس خانه مانده است.

حجت الاسلام والمسلمین طائب افززود : وقتی آمریکا که از مذاکره نتیجه نگرفت؛ شروع به ترور شخصیتهای در ایران کرد، امام گفت : نیروهای مسلح اگر نتوانید از شخصیتها محافظت کیند به مردم بگوییم از آنها مواظبت کنند.

بخاطر همین تیم مخصوص محافظت تشکیل شد، در این زمان هنوز ترورها است ولی کار امنیتی آنقدر بالا رفته است که ترور شخصیتهادر ایران بسیار کم شده است .

آمریکا به دنبال تهاجم فرهنگی رفت هرچقدر ماهواره را زیاد کرد اعتکاف مردم بیشتر شد. مقام معظم رهبری گفت: انقلاب هم ریزش دارد ، هم رویش.

حجت الاسلام طائب در مورد شعار «مرگ بر امریکا» ابراز کرد: مرگ و دعای مومنی اثر دارد؛ اینقدر در ایران فریاد زدند «مرگ بر صدام مرگ بر صدام» تا صدام از بین رفت؛ اینقدر «مرگ بر شوروی مرگ بر شوروی» تا اینکه شوروی از بین رفت . و مردم ایران هم اینقدر «مرگ بر امریکا» ادامه دهند تا از صفحه روزگار محو شود.

وی افزود: امریکا می خواست ایران را از بین ببرد؛ بخاطر همین در افغانستان و عراق جنگ راه انداخت؛ ولی نتوانست کاری از پیش ببرد، در سوریه جنگ راه انداخت تا ایران را از بین ببرد. سوریه نقطه استراژیک برای ایران است و به هیچ وجه نباید بگذاریم سوریه از دست برود؛ سوریه خط مقدم ایران است اگر آنجا از بین ببرد، یعنی خط مقدم ایران را از بین برده است ؛ در سوریه هم امریکا و روسیه باهم دیگر شدند؛ یعنی آمریکا در انجا هم شکست خورد .

حجت الاسلام طائب اظهار کرد: امریکا یک ابراز روانی بر عیله ایران دارد ؛ همه جا جنگ را راه میاندازد و بعد همه را تقصیر ایران می گذارد، و میگوید: هر کجا جنگ شروع می شود پای ایران میبینیم، ولی وقتی میگوییم بیاید با امریکا مذاکره کنید می گویند با آمریکا مذاکره نمیکنیم؛آمریکایها در افکار بین المل ایم مطلب را جا انداختند که اگر ایران پای مذاکره بیاید مشکلات دنیا حل خواهد شد همه جا را صلح فرا خواهد گرفت.

وی با اشاره به اتهام زنیها امریکا بر علیه ایران، تاکیید کرد: آمریکایها میگفتند که ایران سه ویژگی دارند: تروریسم، وحشی و دزد هستند؛ علت اینکه ایران تروریسم می نماند بخاطر این است که ایران را حامی تروریسم یعنی حزب الله لبنان و حماس است، و تمام امکانات این دو گروه ایران فراهم میکند؛ایران بخاطر این از این دو گروه حمایت می کند تا اینکه بر دنیا حاکم شود و حز ب الله لبنان و حماس ابزارهای ایران هستند ، و منتظر است تا بمب اتمش کامل شود و در آن زمان به جنگ افروز در دنیا بپردازد؛ امریکایها این ایده در ذهن جهانیها راه انداختند، مقام معظم رهبری هم ضد این حرف را میزد که ایران ساخت بمب اتمی را حرام میداند، آمریکایها قبول کنند ایران دنبال بمب اتم نیست پس ایران تروریسم نیست .

امریکا ایرانیها وحشی می داند بخاطر اینکه از دیوار سفارت امریکا بالا رفته است و و ایرانیها دزد می‌دانند بخاطر اینکه سفارت امریکا را گرفته است.

وی افزود: برای خلع سلاح کردن آمریکا و دور از ماندن از این اتهامات باید با آمریکا مذاکره کنیم، ایران سی سال مذاکره با آمریکا را رد کرده است، یک دفعه بیاید مذاکره دبا آمریکا را قبول کند جهانیها میگویند تحریمها اثر کرده است و ایران را پای مذاکره کشانده است.

حجت الاسلام طائب در مورد «نرمش قهرمانه»، ابراز کرد: مقام معظم رهبری گفت: «نرمش قهرمانه» یعنی اینکه ما در این زمان میخواهیم، با آمریکا مذاکره کنیم؛ ایران در قویترین موضع سیاسی دارد و امریکا در ضعیفترین موضع سیاسی است و میخواهیم این ابزار روانی را از امریکا به نام مذاکره از دست آنها بگیریم.

وی اظهار کرد: برای مذاکره با آمریکا یک وسیله و فرد خاصی لازم بود؛ آقای احمدی نژاد اهل مذاکره نبود؛ باید یک فردی باشد که قیافه مذاکره را داشته باشد و هم خط قرمزها را عبور نکند . خدواند متعال در این انتخابات، فرد مناسب مذاکرات را روی کار آورد، آقای روحانی شخصیت و سابقه مذاکره را داشت. در تمام دنیا میگفتند که دولت مذاکره روی کار آمده است.

حجت الاسلام طائب ابراز کرد: مقام معظم رهبری گفت: آقای روحانی با امریکا مذاکره کنید ولی این حدود را رعایت کنید: با افراد و رئیس جمهور امریکا یک جلسه مذاکره نگذارید؛ زیرا آنجا اهل صداقت نیستند و پیش شرط برای مذاکره گذاشتند و مذاکره باید بدون پیش شرط باشد. وزیر امورخاجه هم باید در غالب ۵+۱ با آنها مذاکره کند.

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به سخنان اوباما در سازمان ملل، افزود: اوباما در سخنرانی خود مجبور شد، بگویید : فتوی مقام معظم رهبری ایران چنین است؛ یعنی شما قبول کردید که ایشان رهبر ایران است. و ما دنبال براندازی ایران نیستیم یعنی اینکه ایرانیها وحشی نیستند، یعنی تاقبل از اینکه پای میز مذاکره بروید این اعترافها را از امریکا و اوباما گرفتیم .

حجت الاسلام والمسلمین طائب گفت: اوباما این حرفها را زد تا با آقای روحانی مذاکره کند و سه بار تقاضا مذاکره دادند که هر سه بارش رد شد؛ بطوری جوی در رسانهها و روزنامهها آمریکا راه افتاد که ایران، امریکا راتحقیر کرد و این هم برای اوباما خیلی بد شد.
بخاطر همین روی هیئت دیپلماسی ایران فشار آوردند و آنها به آقای روحانی فشار آوردند تا این تماس حاصل شد اگر این تماس تلفنی هم نبود،ایران در میدان مذاکره پیروز مطلق بودیم، ولی ایران در اصل مذاکره پیروز شده بود وقتی نتانیوهو به امریکا آمده بود اصلا نمیدانست چه کاری کند .

وی تاکید کرد: آقای اوباما آنقدر فشار بود که زودتر از آنچه تصور شد همه حرفهایش پس گرفت و گفت: اسراییل خط قرمز ما است، یعنی ایران باید دست از حمایت حزب الله بردارد. گزینه نظامی هنوز روی میز است؛ کسانی که در ایران از مذاکره با آمریکا حمایت میکردند ماندهاند چی بگوید.

حجت الاسلام طائب در مورد نتیجه سفر آقای روحانی گفت: ما با این کار ابزار عملیات روانی را از دست امریکا گرفتهایم؛ و قول دادهاند تا ۲۴ مهر تحریمها برداریم؛ اگر تحریمها بردارند؛ یعنی امریکا شکست خورده است. اگر بر ندارند یعنی بر روال سابق خود هستند .

استاد حوزه علمیه قم افزود: مذاکره با آمریکا در جهت حرکت مبازره با امریکا است نه گام به عقب و نه صلح با آمریکا؛ دولت آمریکا هم هیچ وقت سر میز مذاکره با ایران حاضر نخواهد شد.

حجت الاسلام والمسلمین مهدی طائب در پایان سخنانش اظهار کرد: بودجه اوباما که سنای آمریکا تصویب نمیکند، بخاطر این است آنها سر مذاکره با ایران باهم دیگر شدهاند و جهاز روز است که دولت فدرال تعصیل و هفتصد هزار بیکار شدهاند؛ در جواب آن کسانی که در ایران می گویند مذاکره با آمریکا موجب میشود مشکلات اقتصادی ایران حالش شود باید گفت کل اگر طیب بودی، سر خود را دوا نمودی.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۷
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها