
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
وی که فعالیتهای زیادی در رادیو و تلویزیون به ویژه در بخشهای اجتماعی دارد، خاطرنشان کرد: به زودی حکم رسمی خود را برای مدیریت روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان آغاز دریافت میکنم و کارم را به طور رسمی آغاز خواهم کرد.
مازیار ناظمی در حالی به عنوان مدیر روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان انتخاب شده که پیش از این اژدر شهابی عهدهدار این مسئولیت بود. این جابهجایی در حالی انجام شد که طی هفتههای گذشته وزارت ورزش و جوانان شاهد تغییرات زیادی در بخشهای مختلف بود.
آخرین تغییر مربوط به معرفی نصرالله سجادی به عنوان معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان و جایگزین حمید سجادی بود.