کد خبر: ۱۶۹۸۰۰
زمان انتشار: ۱۱:۵۹     ۰۸ مهر ۱۳۹۲
داور بین المللی فوتبال کشورمان گفت: «اگر شرایط درست شود، برمی گردم و قضاوت می کنم.»

598؛ روز چهارشنبه كميته داوران محسن تركي را داور بازي ملوان و فولاد خوزستان اعلام كرد ولی وی برای این قضاوت به انزلی نرفت تا حرف و حدیث های زیادی به وجود بیاید.

 

ترکی درباره نرفتنش به انزلی برای قضاوت دیدار ملوان و فولاد خوزستان اظهار داشت: «من در حمایت از جامعه داوری این کار را کردم. اقدام من در حمایت از محسن قهرمانی یا فرد خاصی نبود و فقط برای حمایت از جامعه داوری تصمیم گرفتم قضاوت نکنم.»

 

وی ادامه داد: «تا زمانی که شرایط اینگونه است و این فضای بد بر فوتبال حاکم شده نمی خواهم قضاوت کنم. با اصفهانیان هم در این خصوص صحبت کردم و او در جریان است.»

 

ترکی همچنین گفت: «جو بدی برای داوران به وجود آمده و وقتی می بینم مسئولان قوی نداریم که در راستای حمایت از داوران اقدام کنند، تصمیم گرفته ام خودم اقدام کنم و در اعتراض به فضای موجود فعلا در این فوتبال قضاوت نکنم. اگر شرایط درست شود، برمی گردم و قضاوت می کنم.»

 

گفتنی است، محسن تركي نامه‌اي تنظيم كرده و از كفاشيان خواسته كه در صورت اثبات نشدن اتهام‌ها عليه قهرماني، دايي بايد در صدا و سيما از قهرماني عذرخواهي كرده و محروم شود. داوران بين‌المللي هم اين نامه را امضا كرده‌اند.

اوج نیوز

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
حسین
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۸:۰۳ - ۰۸ مهر ۱۳۹۲
۱
۰
شما چکاره ای برای فدراسیون دایی و.... تعین تکلیف میکنی؟
در ضمن اگه اثبات شد چی؟
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام