پایگاه 598 - محمد حسین رضایی / جامعه امروزي، جوانان، هنجارها و ناهنجاري ها مسائلي هستند كه هرازگاهي خبر ساز مي شود که رفتار ضد فرهنگی جمعی از جوانان در پارک آب و آتش نمونه ای جدید از این گونه ناهنجاری های اجتماعی بود .
روزي كه ابراهیم خليل در آتش بي فرهنگي مي سوخت افرادي با آبي از جنس بنزين او را شعله ورتر كردند. در زير آن حركات بي شرمانه و خنده هاي و قيحانه مختلط با ساز شيطان هيچ كس صداي سوختن خليل درون خود را نشنيد.
حقيقت اين است كه اين ماجرا اتفاق افتاده و باز اتفاق مي افتد و ما قاعدتا دنبال مقصر مي گرديم . بسیاری از رسانه های در روز های گذشته با تحلیل های گوناگونی به بررسی این واقعه پرداختند علت اصلی این گونه حوادث اجتماعی را نبود سینما، پارک و کنسرت موسیقی دانستند و یا در نوشته ای دیگر علت را در ورود کالای چینی و شرقی عنوان نمودند که در نوع خود بسیار جالب بود.
این تحلیل ها! تا جایی پیش رفت که تهران را متعلق به همه دانستند ، همه ای که در پارک آب و آتش نمود داشتند.
زخم های فرهنگی که دشمن از طریق رواج موسیقی های مبتذل و گسترش فساد بر تن جوانان ما بر جای می گذارد هنوز التیام نیافته است که برای مقابله با آب بازی جوانان کنسرت موسیقی برگزار کنیم.
فارغ از وابستگی بسیاری از رسانه های خبری به افراد و گروه های مختلف سیاسی و جانبداری این رسانه های از شخصیت های انتخاباتی خود، عامل اصلی این گونه تحلیل ها را می توان در نوع نگرش و تفکر گردانندگان رسانه ها جستجو کرد.
و جای خالی تذکری که رهبر معظم انقلاب در تمامی سخنرانی هایشان خطاب به مسئولان و متولیان فرهنگ کشور در خصوص تهاجم فرهنگی غرب و مواجهه غرب با اسلام ناب می دهند در این دسته از تحلیل ها بسیار پیداست.
علت را می توان در نبود مدل تحلیل وقایع اجتماعی دانست مدلی روشن و گویا مبتنی بر پایه های اعتقادی و ارزشی جامعه دینی. این که گفته می شود علت نبود کنسرت های جذاب و فیلم های سینمایی جوان پسند است ناشی از نگاه غربی به صحنه های اجتماعی و وقایع جامعه می باشد امری که رهبر معظم انقلاب عامل آن را علوم نسانی غربی می دانند.
زمانی که نگرش مدیریت فرهنگی شهری مان برپایه جامعه مد پسند و تجمل گرا باشد باید شاهد این گونه برنامه ها باشیم و این امر تا جایی مشهود می گردد که در برنامه های جشن نیمه شعبان هم آن افتضاحات به بار می آید.
چرا از اين حقيقت غافل شده ايم كه بايد فرآيند را بررسي كنيم. وقتي تجمل گرايي در رسانه ترويج مي شود، وقتي مديران رفتار و ادبيات غربي را وارد حيطه شغلي خود مي كنند، وقتي نگاه اسلامی جای خود را به نگاه غربی می دهد چه توقعي از جوان مي رود.
مشكل بستري که مدیران و متولیان فرهنگ عمومی برای این جوانان فراهم نموده اند، بت شكن تبر مي خواهد و حس تبر زدن، ولي جوان امروزي چگونه مي تواند عقايد مسموم و وارداتي غرب را تبر خود كند؟ چگونه؟
ما در انقلاب اسلامی بر این عقیده ایم که تکثر فرهنگی لازم است ولی محور ایدئولوژیکی آن باید انقلاب اسلامی باشد.و غرب نیز در صدد تبدیل فرهنگ اسلام به یک خرده فرهنگ است، که این همان اسلام سازشکارانه است که در غرب در حال شبکهسازی است.
لازم است که مدیران و متولیان فرهنگ عمومی کشور توجه خود را بیش از پیش به حمله همه جانبه غرب به مبانی اعتقادی جمع کنند تا که مدیران پایین دستی نیز برپایه همان تحلیل های غلط به ترمیم زخم های فرهنگی کشور نپردازند که این امر نیاز به اهتمام کلیه مسئولان در عملی نمودن فرامین رهبر معظم انقلاب در مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن را دارد.