وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۱۶۸۸۳۸
زمان انتشار: ۱۱:۳۰     ۰۴ مهر ۱۳۹۲
محمود اتحادي گفت: هنوز بدهكار دوستان و تيم سازنده "بچه‌هاي نسبتا بد" هستيم.
"محمود اتحادي" جانشين توليد "بچه‌هاي نسبتا بد" در خصوص چگونگي روند تدوين و موسيقي اين سريال در گفتگو با خبرنگار حوزه راديو تلويزيون باشگاه خبرنگاران گفت: تدوين "بچه‌هاي نسبتا بد" توسط "سيامك مهماندوست" ادامه داشته ولي از موسيقي كار اطلاع چنداني ندارم.

وي با اشاره به حضور خواننده‌اي براي تيتراژ سريال "بچه‌هاي نسبتا بد" گفت: هنوز خواننده‌اي براي تيتراژ كار انتخاب نشده و به احتمال زياد، اين سريال بدون خواننده تيتراژ روي آنتن مي‌رود.

"اتحادي" با اشاره به دستمزد تيم "بچه‌هاي نسبتا بد" تصريح كرد: "سيروس مقدم" از جمله كارگردانان زبردست و موفقي است كه يك كار 6 ماهه را در 2 ماه به اتمام رسانده ولي متاسفانه هنوز همه دستمزد تيم پرداخته نشده به اين دليل كه سازمان صدا و سيما با كمبود بودجه مواجه است.

جانشين توليد اين سريال افزود: به هر صورت ساختن هر پروژه‌اي شامل هزينه‌هاي سنگيني بوده كه در صورت تامين نشدن به موقع انگيزه تيم و كارگردان از بين مي‌رود.

*خبري از "پايتخت 3" ندارم

وي در خصوص ساخت سريال "پايتخت 3" اظهار داشت: مخارج ساخت سريالي چون "پايتخت 3" بسيار بالا خواهد بود و با توجه به كمبود بودجه سازمان صدا و سيما بعيد مي دانم سري سوم روي آنتن رود.

"اتحادي" ادامه داد: زماني كه ساخت يك مجموعه به سري دوم و سوم مي‌رسد كار تيم دشوار شده و بايد به لحاظ زماني و به خصوص بودجه تامين باشند.

جانشين و مدير توليد سريال‌هاي تلويزيوني افزود: به دليل مشكلات بودجه‌اي، بسياري از كارگردانان خوب تلويزيون بيشتر با رسانه‌هاي تصويري فعاليت مي‌كنند و ديگر شرمنده تيم خود و همكارانشان در خصوص دستمزدها نمي‌شوند.

"اتحادي" خاطرنشان كرد: در حال حاضر هيچگونه اتفاقي درباره ساخت "پايتخت 3" نيفتاده و به زودي سريال "بچه‌هاي نسبتا بد" روي آنتن مي‌رود.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام