امروز وقتی نخ تمام مشکلات فرهنگی و اجتماعی کشور را در دست می گیریم و به دنبال سر این نخ به راه می افتیم علائم جنگ نرم دشمن علیه ملت ایران را به وضوح مشاهده می کنیم. بدحجابی، خشونت، اعتیاد، ناامنی و صرف انرژی ارزشمند جوانی جوانان کشور در مسیرهای نامطلوب رهاورد جنگ فرهنگی است که بی تردید از جنگ سخت هشت ساله بسی دشوارتر است.
امروز اربابان فضای مجازی ، کشورهای مستاجر این فضاها را در زندان خود محبوس کرده و آنچه دوست دارند به ملت ها آموزش می دهند ، سلطه رسانه ای و ماهواره ای غرب فرصت مناسبی برای آموزش فرهنگ شکست خورده غرب به ملت ها دارند.
در سال 88 که فضای کشور به طراحی دشمن و غفلت فتنه گران باز شد همگان دیدیم چگونه دشمن سعی در بهره برداری از این فرصت داشت که اگر تدبیر رهبری و هوشیاری ملت ایران نبود معلوم نبود چه بر سر کشور بیاید.
با فروکش کردن جنگ نرم ، کم کم مسئولین کشور هم موضوع را به فراموشی سپرده و بدون توجه به ابعاد گسترده و فراگیر این جنگ از آن غافل شدند، غافل از آنکه دشمن بیکار ننشسته و هر روز با بودجه بیشتر و نقشه ای تازه تر در حال برنامه ریزی برای مبارزه با جمهوری اسلامی ایران است.
با این حال و در نهایت بهت و ناباوری همگان عده ای دختر و پسر نامحرم، چند روز پس از آنکه توسط مقامات رسمی کشورمان هشدار داده شد که دشمن توطئه هایی را در شبکه های اجتماعی اینترنتی تدارک دیده است؛ با قرارهایی که در همین شبکه ها می گذارند در یک روز آفتابی در پارک آب و آتش تهران گرد هم می آیند و در فضایی امن! آب بازی می کنند. جالب آنکه این اقدام هماهنگ با انتشار گسترده تصاویر باکیفیت و بدون دغدغه گرفته شده از این افراد نیز همراه می شود و در ادامه، خبر و عکس های این رخداد زشت، انعکاسی فراگیر در کشور می یابد.آیا نه این است که باید این اقدام را صرفاً یک دهن کجی سازماندهی شده به عزم مردم و دستگاه های نظام برای مبارزه با مفاسد اخلاقی ارزیابی کرد؟
اینها همه در حالی است که چندی پیش، وزیر محترم اطلاعات، حبدر مصلحی، در بيست و هشتمين اجلاس رؤساي آموزش و پرورش مناطق كشور اظهار داشتند:
«در جنگ نرم از پيشرفت و تكنيكهاي روز استفاده ميشود، فضاي مجازي و اينترنت مهمترين فضا براي جنگ نرم است كه با تلاشها و اقدامات خوبي كه در وزارت اطلاعات در فضاي مجازي و سايبري انجام شده، به لطف خدا اشراف بسيار خوبي در بعد فني كار براي مقابله با استكبار به وجود آمده است تا جايي كه اوباما رئيس جمهور آمريكا تاكنون سه بار در اظهاراتش اذعان كرد كه ما در فضاي سايبر و شبكه مجازي در مقابله با ايران شكست خوردهايم.»
وزير اطلاعات همچنين مقوله محتوايي را يكي از مسائل مهم فضاي سايبري و فضاي مجازي دانست و گفت: «مهمترين آسيبها در حوزه دانش آموزي است و دشمنان اهدافي مانند شكاف تعامل دانش آموزان و معلم و آسيبپذيري از شبكههاي اجتماعي و فضاي سايبري را دنبال ميكنند.»
وي گفت: «ايجاد شبكههاي اجتماعي توسط مزدوران داخلي كه بخشي از دانش آموزان دبيرستاني ما را مورد هدف قرار داده از جمله اقدامات دشمنان در جنگ نرم است و ما مشاهده ميكرديم كه دقيقاً شبكههاي اجتماعي از عدم آشنايي دانش آموزان با سوابق افراد نهايت سوء استفاده را ميكردند؛ در يكي از محلات تهران در فتنه 88 و در موضوع شبكههاي اجتماعي، خانمي كه تحت تأثير CIA قرار گرفته بود با شبكههاي اجتماعي اهداف استكبار را مورد بهره برداري قرار ميداد و در اين زمينه ميطلبد كه اقدامات مناسبي انجام شود.»
با
این حال سوال اینجاست که نقش نیروی انتظامی در این ماجرا چیست و چرا باید
زیر گوش نیروی انتظامی این اتفاق تلخ رخ دهد؟ مسئولین شهرداری تهران در این
میان چرا کاری انجام ندادند؟
حقیقت این است که جنگ نرم با بعد سایبری و نفوذ در شبکه های اجتماعی جوانان در حال گسترش است و تا دیر نشده و تلفات زیادی نداده ایم، باید اقدام عاجل انجام دهیم. امروز فیس بوک که بی شک بزرگترین جاسوس اینترنتی جهان هم هست بیکار ننشسته و روز به روز در حال تدارک فضا و زمینه سازی برای ارتباط جوانان با یک راهبرد مشخص شده است و اما ما در غفلت نشسته و منتظر تماشای خروجی اقدامات دشمن هستیم والبته با اتخاذ روند منفعلانه کنونی باید شاهد آثار تخریبی سنگین ، حاصل از جنگ نرم باشیم.
به نظر می رسد جریان فتنه 88 که در این یکی دو سال از سویی نتوانست به اهداف خود برسد و از سویی دیگر ماهیت آنها برای مردم مشخص شده، در این روزها تغییر فاز داده است. بی تردید ماجرای آب بازی پارک آب و آتش، ماجرای خز بازی و داستان پارک مریم مقدس، روی دیگری از طراحی پیچیده دشمن در مصاف نرم با انقلاب اسلامی است. بنابراین بر مسئولین فرهنگی و انتظامی واجب است تا این ماجراها به مابقی استان ها و شهرها سرایت نکرده، هر چه زودتر جلوی بروز دوباره چنین مسائلی را بگیرند.