کد خبر: ۱۶۸۰۴
زمان انتشار: ۱۵:۲۹     ۱۱ مرداد ۱۳۹۰

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با یک فوریت طرحی مخالفت کردند که در صورت تصویب نهایی آن در مجلس بستر قانونی برای تعطیلی ادارات دولتی و عمومی در روزهای پنجشنبه در استانهای کشور فراهم خواهد شد.

به گزارش مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز سه شنبه بررسی یک فوریت طرح حذف تبصره 3 ماده 87 قانون مدیریت خدمات کشوری را در دستور کار داشتند.
 
یک فوریت این طرح با 17 امضا به هیئت رئیسه مجلس تقدیم شد.
 
اقبال محمدی نماینده مریوان یکی از طراحان این طرح در بیان ضرورت ارائه این طرح با قیمت یک فوریت گفت: از آنجا که وقوع پدیده آلودگی هوای استانهای جنوبی و غربی کشور از طریق ریزگردها در سالهای اخیر و به ویژه در فصل تابستان شرایط نامناسبی برای شهرهای این مناطق ایجاد نموده و سرایت این پدیده به استانهای مرکزی نیز به کرات مشاهده شده و می تواند بر روی سلامت ساکنان موثر باشد باید شرایط تعطیلی ادارات دولتی و عمومی در استانهای کشور فراهم شود.
 
وی تاکید کرد: تجربه عملی در مورد تعطیلی روز پنجشنبه در تهران از لحاظ صرفه جویی در مصرف انرژی در دستگاه های دولتی، آثار مثبت خود را نشان داده است.
 
اسدالله بادامچیان نماینده تهران در مخالفت با فوریت این طرح گفت: مفهوم این طرح رسمی شدن تعطیلات پنجشنبه است.
 
وی با بیان اینکه تعطیلات کشورمان نسبت به سایر کشورها بسیار زیاد است گفت: افزایش تعطیلی پنجشنبه ها در تولید و اداره امور کشور تاثیرگذار است و 56 روز به تعطیلات کشور اضافه می شود.
 
وی گفت: این اتفاق در حالی می افتد که رهبری آن را به نام سال جهاد اقتصادی نامگذاری کرد. آیا این جهاد اقتصادی است یا ترک آن.
 
بادامچیان گفت: این طرح هم با برنامه پنجم هم مغایر است.
 
اسدالله عباسی نماینده رودسر در موافقت با یک فوریت این طرح گفت: تعطیلی پنجشنبه ها مزایایی دارد از جمله اینکه موجب گرم شدن کانون خانواده ها می شود همچنین اوقات فراغت بچه ها بیشتر می شود.
 
وی گفت: درست است که به دلایل تعطیلات مذهبی تعطیلات زیادی در کشور داریم اما می توانیم کیفیت کار را در روزهای دیگر هفته افزایش دهیم.
 
عباسی یادآور شد: با تعداد مرخصی هایی که با روزهای پنجشنبه گرفته می شود کیفیت لازم را در کار شاهد نیستیم.
 
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نهایت با یک فوریت طرح حذف تبصره 3 ماده 87 قانون مدیریت خدمات کشوری مخالفت کردند.
 
بر این اساس طرح مذکور به صورت عادی در مجلس بررسی خواهد شد.
 
به گزارش مهر، ماده 87 قانون مدیریت خدمات کشوری تصریح دارد: ساعت کاری کارمندان دولت 44 ساعت در هفته است و ترتیب و تنظیم ساعات کار ادارات با پیشنهاد سازمان و تصویب هیئت وزیران تعیین می شود و تغییر ساعت کار کارمندان و در موارد ضروری با رعایت سقف مذکور با دستگاه ذیربط است.
 
میزان ساعات تدریس معلمان و اعضای هیئت علمی از ساعات موظف، در طرح های طبقه بندی مشاغل ذیربط تعیین خواهد شد.
 
تبصره 3 این ماده تصریح دارد کلیه دستگاه های اجرایی استان موظفند ساعت کاری خود را در 6 روز هفته تنظیم کنند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها