به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، در ادامه نشست نجات یافتگان و رها شدگان از سازمان منافقین در خبرگزاری تسنیم، نظری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا سازمان همکاریهایی را با رژیم صهیونیستی دارد و از حمایتهای این رژیم بهره میگیرد، گفت: من به دلیل اینکه در سیستم اطلاعات سازمان فعالیت میکردم، میدیدم که در شرایط خاص از افراد به شکل خاص استفاده میکنند و اگر حیات سازمان در گرو ارتباط با هر یک از افراد و اشخاصی که به نوعی با سیاستهای آن در یک مسیر است، بدون هیچ تردیدی به آنها ارتباط میگیرد.
وی با بیان اینکه بنده با چشم خود میدیدم که سازمان چگونه با استخبارات صدام و خود صدام ارتباط داشت، گفت: در مورد اسرائیل مشخصا سندی دال بر این مسئله وجود ندارد اما اطلاعاتی که در مسائل هستهای ایران از سوی اسرائیل مطرح میشود و یا ازدیگر کشورها، همان چیزی است که آنها دقیقاً درباره ایران دارند.
این نجاتیافته از سازمان منافقین تاکید کرد: اینها نشان میدهد که سازمان برای حیات خودش چنین استراتژیهایی را در پیش گرفته و برای اینکه بتواند همچنان در این فضا فعالیت کند، با آنها همسو میشود.
وی ادامه داد: اکثرا از من میپرسند که رجوی اکنون کجاست، من هرچند اطلاعات دقیقی در این زمینه ندارم اما میگویم که 80 درصد باید زیر لوای اسرائیل باشد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، مرادی یکی دیگر از نجاتیافتگان از سازمان منافقین، با اشاره به اینکه من 15 سال در تشکیلات سازمان فعالیت داشتم، گفت: با این وجود ملاقاتهایی که سازمان با سران عراق و برخی از وزرای صدام مانند وزیر دفاع و استخبارات آن داشت، پس از سرنگونی صدام منتشر شد.
وی افزود: سازمان منافقین پولهای هنگفتی و سهمیههای نفتی فراوانی از صدام برای ترور در ایران و یا اقدامات دیگر خود دریافت میکرد اما الان مستندی درباره اسرائیل نداریم ولی همسویی سیاستهای منافقین با اسرائیل نشان دهنده هم مسیر بودن آنهاست بطوری که جمهوری اسلامی ایران از گروههای مسلح فلسطینی که خواستار مقاومت هستند، حمایت میکند اما منافقین از گروهی که اهل مذاکره و همسو با اسرائیل است، حمایت میکند.
مرادی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه ترورهایی که توسط سازمان انجام میگرفت، چه مراتبی را طی میکرد و این ترورها در اواخر چگونه انجام میشد، تأکید کرد: آنچه که به ما در سال 64 آموزش میدادند، این بود که تمام سوژههای ترور مورد تایید رجوی قرار میگرفت و او باید حکم آخر را درباره ترور شخص مورد نظر امضا میکرد و پس از این مسئله، فرماندهان بالای سازمان در ستادهای عملیاتی تصمیم میگرفتند و کسانی که باید آن فرد را ترور میکردند، انتخاب میشدند.
وی ادامه داد: برخی از ترورها به دست ستاد داخله که تشکیل شده از نیروهایی که تازه از ایران وارد عراق شده بودند، انجام میشد و این افراد به دلیل آشنایی با فضا و شرایط ایران این اقدامات را انجام میدهند.
این نجاتیافته از گروهک منافقین خاطرنشان کرد: یکی از اقدامات منافقین برای نفوذ به ایران از طریق کارتهای جعلی سربازی بود و افرادی از پاکستان و کردستان عراق و ایران وارد سازمان میشدند.
نظری با بیان اینکه یکی از برنامههای سازمان، زدن سرانگشتهای نظام بود و این را دنبال میکردند، گفت: برخی از افراد شاخص نظام به دستور و خواست خود صدام انجام میشد، به عنوان مثال ترور صیاد شیرازی از آن ترورهایی بود که با خواست صدام بود.
وی افزود: رجوی همواره ادعا میکرد که باید قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس ایران را ترور کرد و میگفت هر کسی این موقعیت برایش فراهم شد، باید او را ترور کنند.
وی ادامه داد: در مورد ترور آقای لاجوردی نیز این اقدام توسط یک سربازی که تازه به سازمان پیوسته بود، انجام شد و این شخص حتی کاملا سازمان را نیز نمیشناخت. وقتی به سازمان پیوست 4 ماه او را آموزش دادند و سپس او را برای این اقدام به ایران فرستادند.
این نجات یافته از گروهک منافقین خاطرنشان کرد: ماهیت سازمان به طور کلی تروریستی است، آنها تمام اطلاعات لازم را به غرب میدهند؛ مریم رجوی که امروز لباسهای رنگارنگ میپوشد و در برنامهها و خبرها، مظلومنمایی میکند تنها به دنبال احیای سازمان است و میخواهد سازمان حیات خود را ادامه دهد والا آنها اگر بختشان باز شود، از همین فردا ترورها را آغاز میکنند.
وی افزود: ماهیت این فرقه و شخص رجوی کاملا تروریستی است. رجوی همیشه در سخنانش از خون و کشتن سخن میگوید و در طول این سالها یک بار هم از محبت و عشق سخن نگفته است.
نظری ادامه داد: این روزها که بحث مذاکره ایران با غرب مطرح است، معتقدم هر موضعی که منافقین بگیرند، غرب در این مسیر پشتیان آنها خواهد بود.
وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا سازمان به شکل گروهی تصمیمگیرنده است یا تنها شخص خاصی در مورد اقدامات تصمیمگیری میکند، گفت: رجوی بعد از رفتن به پاریس تلاش کرد که این گروهها را در این شورا جمع کند اما بسیاری از این گروهها از آن جدا شدند، اما اگر همین الان بدانند میتوانند از طریق این گروهها در داخل عملیات کنند، عملیات را انجام میدهند.
نظری افزود: چند ماه پیش یکی از مسئولان مطلبی را اعلام کرده بود که قرار بود در انتخابات چند ماه قبل، بمبی در کردستان ایرن و سنندج منفجر شود که البته نیروهای ایران متوجه مسئله شدند و دیدند این عملیات توسط گروه منافقین در حال پیریزی بوده است.
وی با اشاره حمایت صددرصد رژیم بحث از این سازمان گفت: حتی پس از سقوط صدام و القاعده برخی از اشخاص این حزب در داخل اشرف رفت و آمد داشتند.
وی در ادامه از انتشار کتابی در زمینه خیانتهای سازمان مجاهدین خلق خبر داد و افزود: بنده در کتابی خیانتهای سازمان منافقین را از سال 64 و 72 و کلیه عملیاتها و اقداماتی که توسط این سازمان انجام شده را ارائه کردند که 3 هزار جلد از این کتاب منتشر شد و در فاصله اندکی تمام شد. اما این کتاب در سایت انجمن نجات موجود است و علاقهمندان میتوانند از آن استفاده کنند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، جلیلیان یکی دیگر از این نجات یافتگان در ادامه این نشست در پاسخ به سوالی درباره اطلاعات و جزئیات عملیات مرصاد گفت: در این عملیات بین 4 تا 5 هزار نیروی سازمان حضور داشتند و سازمان همه نیروهایش را از اقصی نقاط جهان فراخوان کرده بود و شاید برخی از آنها حتی یک بار هم اسلحه به دستشان نگرفته بودند و نمیدانستند چگونه باید از خود دفاع کنند.
وی با بیان اینکه در عملیات مرصاد تجهیزاتی که صدام در اختیار سازمان قرار داده بود، بسیار زیاد و کامل بود، خاطرنشان کرد: بهقدری این تجهیزات زیاد بود که نفرات ما در برابر تجهیزات کم بود و ما کمبود نیرو داشتیم، اما تجیهزاتمان کامل بود.
وی افزود: عملیات مرصاد یا همان فروغ جاویدان به طور ناگهانی آغاز شد و البته سازمان این تصمیم را نداشت اما پس از قطعنامه 598 که ایران قطعنامه را پذیرفت، عراق عنوان میکرد که به پایبندی ایران به این قطعنامه شک و تردید دارد و آنها حقه میزنند و به همین دلیل خودشان سازمان را در این مسیر قرار دادند.
نظری یکی دیگر از این نجات یافتگان در این زمینه یادآور شد: آنها طوری طراحی کرده بوده و قصد داشتند که در اولین حرکت خود، شهر اهواز را بگیرند. نیروهای صدام با 2 هزار تانک و نفربر از جبهه طلائیه دو روز قبل از عملیات مرصاد وارد کار شدند که با مقاومت جانانه تیپ محمد رسولالله این نیروها نتوانستند به پیشروی خود ادامه دهند این در حالی بود که صدام اعلام کرده بود که از طریق کمکهایی، نیروهای منافقین را حمایت میکند اما این کار صورت نگرفت.
جلیلیان افزود: حدود 1500 کشته و زخمی در این جنگ ثبت شد و البته آمار سازمان در این زمینه درست نیست.
نظری در تکمیل سخنان جلیلیان افزود: خیلی از کسانی که از آمریکا و کانادا به منافقین پیوستند، روز قبل از آغاز حرکت منافقین به این گروه پیوستند و من با چشم خود دیدم که خانمهایی که فرصت نکرده بودند آرایششان را پاک کنند و به قدری ناشی بودند که سلاح کلاشینکف را اشتباه در دست گرفته بودند.
وی افزود: قبل از این جنگ برخی از نیروهایی که از ایران به گروه پیوسته بودند به رجوی میگفتند که این اقدام شما نادرست است و حرفهایی که شما میزنید درباره پیوستن بسیاری از نیروها در کرمانشاه یا شهرهای دیگر به منافقین واقعیت ندارد زیرا مردم ایران بعد از این همه سال چون در جنگ در راستای عراق حرکت کردیم، شما را قبول ندارند و همین هم رخ داد.
نظری افزود: من بعد از جنگ میدیدم کسانی که سالها با رجوی کار میکردند اما پس از جنگ با دیدن شرایط پیش آمده و کشت و کشتار صورت گرفته به او ناسزا میگفتند.