به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله جنتی امام جمعه موقت تهران در خطبه های این هفته نماز جمعه تهران با تبریک هفته دفاع مقدس با بیان اینکه هرچه درباره دفاع مقدس اشاره کنیم کم است، گفت: دفاع مقدس از هر دانشگاهی ارزنده تر است درس هایی می توانیم از آن بگیریم که در هیچ دانشگاهی پیدا نمی شود و نعمت بزرگی بود. ولو اینکه ظلم مملکت را اشغال کرده بود و خسارت های مالی و جانی بسیاری داشتیم اما اینها در مقابل برکات جنگ کم است.
وی ادامه داد: دشمن باور نمی کرد با این شکل از حکومت نوظهور که با فنون جنگی آشنایی نداشت و ارتش آن نیز آمادگی جنگ را نداشت، شکست بخورد.
آیت الله جنتی با تاکید بر اینکه امام در جنگ تحمیلی مردم را بسیج کرد و به ارتش روحیه داد گفت: نیروی ارتش به تنهای کافی نبود. امام مردم را بسیج کرد و قدرت مردمی و تشکل های بسیج و مردم عادی راهی جبهه ها شدند، یعنی تشکیل قدرت مردمی، قدرتی که کسی توان مقابله با آن را نداشت و مساله شهادت مطرح شد.
دبیرشورای نگهبان با بیان اینکه از تاریخ عاشورا پرونده شهادت مختومه شده بود که در جنگ تحمیلی این پرونده دوباره باز شد و عشق شهادت و جبهه رفتن در مردم بیدار شد، افزود: تا آن موقع چه کسی می دانست ایثار و فداکاری یعنی چه، اما در جنگ جبهه ها پر از افراد عاشقی شد که به دنبال درجه و پول نبودند و فقط اطاعت از خدا و فرمان امام را می خواستند. با دست خالی و امکانات جنگی ضعیف پیروز شدند و دشمن با خواری و ذلت از کشور خارج شد. دوست دشمن فکرش را نمیکرد که با آن وضع از کشور خارج شود در حالی که حتی یک وجب از خاک ایران اسلامی هم در اشغالش نماند.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در باره سپاه پاسداران گفت: مقام معظم رهبری بیانات خوبی نسبت به سپاه داشتند، مقاومت، ایستادگی، اخلاص و صداقت از ویژگی های سپاه بود. از اول که این ارتش الهی به وجود آمد بر اساس تقوا شکل گرفت. در سپاه بهترین نیروها سالمترین نیروها تربیت شدند و بسیاری از نیروهای زبده کشوری از بچه های سپاه هستند در تشکیلات خودمان اولویت قطعی با نیروهای سپاه است.
وی ادامه داد: نیروهای سپاه نشان دادند دنیادار و به دنبال پول نیستند بلکه خدمتگزار مردم هستند، به آنها توصیه می کنم این روحیه را حفظ کنند چرا کسی که به دنبال پول رفت سپاهی نیست. به دنبال مقام نباشند و سعی کنند ارتشی الهی باشند.
آیت الله جنتی سپس با اشاره به سخنان روحانی در جلسه هیات دولت در خصوص قانون حجاب و عفاف گفت: یک جمله ای را آقای رئیس جمهور گفت که باید این قانون بدون افراط و تفریط اجرا شود. رئیس جمهور باید بداند باید پیگیری کند و فقط حرف نباشد، مامورینی بگذارند تا نظارت کنند چرا که قانون حجاب و عفاف تصویب شده است و در حال خاک خوردن است . البته ما به آقای رییس جمهور قبل هم گفته بودیم. من می گویم برادر محترم از کجا می خواهی شروع کنی؟ از جیره خواران و حقوق بگیران خود شروع کن. کسی که از شما حقوق می گیرد را در ادارات ملزم به رعایت حجاب اسلامی کن.
وی ادامه داد: اجرای این قانون در کوچه و بازار مشکل و سخت ولی ممکن است، کنار دریا مشکل است ولی محال نیست، اما آنچه آسان است در دانشگاه ها و ادارات است.
امام جمعه موقت تهران خاطرنشان کرد: چرا دختران دانشجویی که می خواهند درس بخوانند بعد از ورود به دانشگاه چادر خود را بر می دارند و خراب می شوند، دانشگاه باید مرکز علمی و امن باشد. دانشجو نمره می خواهد و برای نمره هر کاری می کند. اگر حجابش بد بود به دانشگاه راهش ندهید و در نمره او تاثیر بگذارید. این که خرج و زحمتی ندارد از این جا شروع کنید.
وی با اشاره به قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد و تبریک به کشتی گیران تیم ملی گفت: رهبری معظم انقلاب نیز از آنها تقدیر کرد و ما نیز به آنها تبریک می گوییم، در عکسی دیدیم به سجده افتاده اند حال که خدا به شما این توفیق را می دهد و هرچه دارید از خداست،پس خدا را فراموش نکنید، نمازتان را به موقع بخوانید و تنها سجده و شکر نباشد و رابطه تان را با خدا حفظ کنید.
آیت الله جنتی با اشاره به وضعیت سوریه خاطرنشان کرد: سوریه اکنون وضعیت فلاکت باری دارد، آواره ها در داخل و خارج از کشور بسیار شده اند اما دشمن ول نمی کند، آمریکایی ها از طرفی دلشان می خواهند حمله کنند از طرف دیگر مردم سوریه و دیگران موافق نیستند و آمریکایی ها نمی توانند تصمیم بگیرند اما بهتر است از خر شیطان پیاده شوند و نه خودشان را ذلیل کنند و نه مردم سوریه را ناراحت کنند. خداوند به اینها عقل بدهد به ما هم بدهد و به مردم سوریه صبر عطا کند و پیروزی نهایی را نصب مردم سوریه کند و مردم عراق را از این انفجارها نجات دهد.
آیت الله جنتی در خطبه اول نماز جمعه با تبریک ولادت امام رضا(ع) گفت:محبتی که خداوند از ائمه در دل ما قرار داده و ما را مشرف به ولایت آنها کرده برای این است که خلقت و فطرتمان پاکیزه، نفوسمان طاهر و رشد و نمو ما صالح شود.حضرت هیچ حاجتمندی را رد نمیکردند و هیچ گاه با غلامان و کنیزان خود تندی نمیکردند.
وی افزود: امام رضا (ع) با اینکه عمر شریفشان ۵۵ سال بود اما علوم آلمحمد را نشر دادند و مجالس متعددی با عرفا درباره معارف اسلامی، توحید، نبوت و تفسیر قرآن داشتند که برخی از آن آثار باقی مانده است.