دنیای اقتصاد: کیومرث فروتنی با اشاره به این مطلب افزود: تا جایی که من در جریان هستم، چند ده نفر در این طرح شرکت کردهاند، اما هنوز اقدامی را در راستای پرداخت ودیعه اولیه و صدور وکالت نامه (بابت برداشت شرکت خودروساز از حساب یارانه) انجام ندادهاند.
به گفته وی، کسانی که در این طرح شرکت ميکنند، به طور متوسط ماهانه ۱۷۰ هزار تومان از حساب یارانه نقدی آنها بابت اقساط خودرو خریداری شده ، برداشت خواهد شد. اظهارات مدیر طرح تامین کالای وزارت صنایع در شرایطی است که طبق طرح مذکور بنا بود پراید در سبد کالاهای اقساطی وزارت صنایع قرار گرفته و متقاضیان بتوانند با استفاده از یارانه نقدی خود، اقدام به خرید این محصول بکنند. روش کار نیز چنین بود که متقاضیان ميبایست ۶۰ درصد مبلغ خودرو را به عنوان ودیعه پرداخت کرده و مابقی پول خودرو را با سودی ۱۲ درصد طی ۲۴ ماه از طریق یارانه نقدی خود به سایپا بپردازند.
هرچند توافقات لازم در این مورد انجام شده، اما با این حال مدیرفروش سایپا چندی پیش در گفت و گو با خبرنگار ما تاکید کرد که این شرکت برای آغاز طرح منتظر «قرارداد» شدن این تفاهمنامه است. اظهارنظر مدیرفروش سایپا این شائبه را به وجود آورد که طرح ورود پراید به سبد کالاهای اقساطی وزارت صنایع، منتفی شده و دیگر خبری از پراید قسطی نخواهد بود.
با این حال، صحبتهای مدیر طرح تامین کالا، حکایت از آن دارد که طرح مذکور آغاز شده، اما سرانجام آن مشخص نیست.
فروتنی در این مورد که آیا سایپا از شرکت در این طرح منصرف شده، تاکید ميکند: سایپاییها از حضور در طرح موردنظر انصراف ندادهاند، اما ميخواهند تفاهم نامهاي که امضا کردهایم، از لحاظ حقوقی و قانونی محکمتر شود.
وی ميافزاید: ما نیز متن تفاهمنامه را به معاونت حقوقی وزارت صنایع دادهایم تا اقدامات لازم را در این مورد انجام داده و این تفاهم نامه به «قرارداد» تبدیل شود. طرح خرید خودرو از محل یارانه نقدی از اوایل اردیبهشت ماه مطرح و هر بار اعلام شد که این طرح «هفته بعد» به اجرا در ميآید، با این حال هنوز نه متقاضیان پولی پرداختهاند و نه بالطبع سایپا خودرویی را به آنها تحویل داده است.