کد خبر: ۱۶۳۲۴۳
زمان انتشار: ۰۰:۴۸     ۱۷ شهريور ۱۳۹۲
ارگان حلقه فتنه‌گران در لندن وظیفه مجید انصاری در مجلس را راه‌اندازی فراکسیون دولتی توصیف کرد.
جرس که در بحبوحه فتنه سال 88 از سوی کسانی چون مهاجرانی، کدیور، سروش و... برخی عناصر فراری حزب مشارکت راه‌اندازی شد با اشاره به عدم اعتماد نمایندگان مجلس شورای اسلامی به 3 وزیر پیشنهادی فعال در فتنه نوشت: رئیس جمهور باید برای 3 وزارتخانه علوم، آموزش و پرورش، و ورزش و جوانان افرادی با گرایش و جهت‌گیری 3 کاندیدای قبلی (میلی منفرد، نجفی، سلطانی‌فر) به مجلس معرفی کند.
ارگان حلقه لندن می‌افزاید: انتصاب مجید انصاری به عنوان معاون پارلمانی رئیس جمهور از این جهت اهمیت دارد. او پس از آن که عبدالله نوری به عنوان وزیر کشور وارد دولت اول خاتمی شد، ریاست فراکسیون اقلیت مجلس پنجم را به عهده گرفت و نقش مهمی در مدیریت فضای سیاسی مجلس پنجم [به ریاست ناطق نوری‌] و حمایت از دولت اصلاحات بازی کرد. مهم‌ترین وظیفه‌ای که امروز بر دوش مجید انصاری است، ایجاد فراکسیونی منسجم جهت حمایت از دولت است. درست است که مجید انصاری نماینده مجلس نیست و نمی‌تواند رئیس فراکسیون حامیان دولت در مجلس باشد اما با استفاده از ابزار و امکاناتی که در اختیار او و دولت است، می‌تواند از بین همین افراد حاضر در مجلس، فراکسیونی را تشکیل دهد. اقدامی که قطعاً مخالفان سرسخت دولت در برابر آن موضع‌گیری خواهند کرد و با همان حربه معروف «وکیل‌الدوله» خواندن نمایندگان عضو این فراکسیون اقدام به جوسازی خواهند کرد اما این مسأله چندان مهم نیست زیرا دولت بدون وجود فراکسیونی منسجم در مجلس عملاً مجبور به امتیازدهی‌های بی‌ثمر خواهد شد. اگر این پروژه با موفقیت انجام شود آن وقت می‌توان انتظار داشت که مجید انصاری و فراکسیون حامیان دولت در مجلس، زمینه‌ساز تشکیل مجلسی همسو در انتخابات سال 94 شوند.
در همین حال محمدرضا تابش نماینده اصلاح‌طلب (خواهرزاده خاتمی) در گفت‌وگو با مهر و در خصوص تشکیل فراکسیون حامیان دولت در مجلس شورای اسلامی گفت: تشکیل این فراکسیون بستگی به نحوه تعامل فراکسیون رهروان ولایت با دولت دارد.
وی افزود: اگر تعامل فراکسیون رهروان با دولت خوب باشد نیازی به انشقاق و تشکیل فراکسیون جدید نیست، اما اگر این رابطه و تعامل خوب نباشد، احتمال تشکیل چنین فراکسیونی وجود دارد.
اما اسماعیل جلیلی عضو شورای مرکزی فراکسیون رهروان ولایت گفت: اعضای فراکسیون رهروان ولایت جلسه‌ای با حامیان دولت در خصوص عدم تشکیل فراکسیون جدید نداشته‌اند، البته برخی دوستان حامی دولت در خارج از فراکسیون در تلاش بودند تا فراکسیون جدیدی تحت عنوان حامیان دولت تشکیل دهند که این کار می‌توانست عملاً یک تفرقه در فراکسیون اکثریت ایجاد کند که وقتی هزینه و منفعت آن را حساب کردند پی بردند که منفعتی برای آنها نخواهد داشت.
وی ادامه داد: این افراد تصمیم گرفتند تا فعلاً در قالب فراکسیون رهروان ولایت کار خودشان را انجام دهند و البته مانعی هم برای تشکیل یک فراکسیون جدید در مجلس وجود ندارد.
جلیلی در پایان افزود: البته اعضای فراکسیون رهروان جلودار و تشکیل دهنده فراکسیون جدیدی نخواهند بود و عضویت افراد در یک فراکسیون به معنای ترک یک فراکسیون نیست بلکه افراد می‌توانند در چند فراکسیون عضو باشند.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها