وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۱۶۱۵۴۲
زمان انتشار: ۱۱:۰۳     ۱۰ شهريور ۱۳۹۲
رئیس‌جمهور آمریکا پیش‌نویس لایحه اقدام نظامی علیه سوریه را یک روز پس از آنکه از تصمیم خود برای اقدام نظامی یکجانبه علیه «دمشق» صرفنظر کرد، برای تصویب به کنگره فرستاد.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اینترنتی «پالتیکو»، «باراک اوباما» یک روز پس از سخنرانی خود در کاخ سفید و عقب‌نشینی از تصمیمش برای اقدام نظامی یکجانبه علیه سوریه، پیش‌نویس قطعنامه حمله نظامی علیه سوریه را برای تصویب به کنگره فرستاد.

بر اساس این گزارش، پیش‌نویس این قطعنامه هیچ ضرب‌الاجلی را برای اقدام نظامی آمریکا علیه سوریه تعیین نکرده است اما به وضوح نوشته شده است تا نگرانی‌های کنگره درباره مداخله نامحدود در جنگ داخلی دو ساله سوریه را کاهش دهد.

پالتیکو ادامه داد که رئیس‌جمهور احتمالاً از حمایت سنا برخوردار است اما به احتمال بسیار بیشتر برای کسب رأی مجلس نمایندگان آمریکا با چالش‌هایی روبرو خواهد بود.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام