کد خبر: ۱۶۰۱۴
زمان انتشار: ۱۹:۱۹     ۲۷ تير ۱۳۹۰
با مضروب‌شدن علی خلیلی، طلبه جوان تهرانی، ‌‌سومین حادثه خونین پایتخت در سال 90 رقم خورد، حوادثی که وجه اشتراک هرکدام سه مورد مشخص بود «طلبه»، «نهی از منکر» و «تهران».


 علی خلیلی، طلبه جوانی که در حوزه علمیه امام خمینی(ره) منطقه ازگل تهران مشغول به تحصیل است، نیمه‌ شب شنبه 25 تیر ماه پس از حضور در مراسم جشن نیمه شعبان به همراه دو نوجوان شرکت کننده در هیئت مذهبی قصد عزیمت به سمت منزل را داشت که در چهار راه سیدالشهداء(ع) واقع در بلوار پروین تهران پارس، متوجه ایجاد مزاحمت و رفتار ناشایست سرنشینان خودروی پراید و راکب موتور سیکلتی که همراه آنان بود، نسبت به چند نفر دختر جوان با ظاهری مناسب می‌شود.

وی در اعتراض به این رفتار با اقدام ناهیانه خود از سرنشینان پراید و راکب موتورسیکلت می خواهد تا مزاحم دختران نشوند، ولی واکنش مزاحمین ناموس حمله به طلبه ناهی از منکر، بریده شدن شاهرگ وی بوسیله چاقو اتفاق افتاده که ‌‌سومین حادثه خونین پایتخت در سال 90 رقم خورد، حوادثی که وجه اشتراک هرکدام سه مورد مشخص بود«طلبه»، «نهی از منکر» و «تهران».

بنا‌بر این گزارش این طلبه جوان پس از درگیری با 6 جوان در حالت وخیم جسمی به بیمارستان عرفان منتقل می شود، که بنا بر گفته منابع آگاه علت بردن این مصدوم به بیمارستانی خصوصی بدان دلیل بوده که بیمارستان‌های رسول اکرم(ص)، امام حسین(ع)، شهدای تجریش و پارسیان از پذیرش وی امتناع کردند و از آنجاکه حال وی را وخیم تشخیص می دادند، تنها کار ممکن برای طلبه ناهی منکر را صدور گواهی فوت برای وی اعلام می کردند، در این شرایط جسم نیمه جان طلبه جوان از ساعت 12 نیمه شب تا 4 صبح بامداد در خیابان‌های پایتخت سرگردان بود و در نهایت تنها یک بیمارستان در ازای دریافت 6 میلیون تومان حاضر به پذیرش وی شد.

سر انجام با همراهی دوستان و نزدیکان طلبه جوان مبلغ 5 میلیون تومان فراهم شد و کارکنان بیمارستان عرفان ساعت 5 بامداد وی را به اتاق جراحی بردند، این عمل موفقیت آمیز در حالی انجام شد که طبق نظر پزشکان متخصص از آنجائی‌که طلبه جوان خونریزی شدیدی شده و از ساعت 12 تا 45 بامداد خون کمی به مغز وی رسیده این احتمال دیده می‌شود که در آینده وی دچار ضایعه مغزی بشود.

پیش از ظهر یکشنبه 26 تیر ماه مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در اطلاعیه‎ای در خصوص آخرین وضعیت پرونده حمله افراد شرور به یک طلبه جوان با بیان این خبر دستگیری ضاربان طلبه ناهی از منکر اعلام کرد: طی حادثه درگیری شب گذشته در حوزه کلانتری 144 جوادیه تهران‌پارس، رسیدگی به این پرونده سریعاً در دستور کار مأموران پلیس اطلاعات و امنیت فرماندهی انتظامی تهران بزرگ قرار گرفت.

بعد از ظهر همان روز حجت الاسلام و المسلمین کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران و استاد و مدرس طلبه جوان در حوزه علمیه امام خمینی(ره) تهران، به عیادت وی می رود، این در حالی است که طلبه ناهی از منکر هوشیاری نسبی به دست آورده و حال وی امید بخش گزارش می شود.

حجت الاسلام والمسلمین صدیقی در این دیدار به بستگان حجت الاسلام خلیلی اعلام می کند، برای رسیدگی قضایی به این موضوع، از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد.

پس از این دیدار دکتر یاوری معاون درمان دانشگاه شهید بهشتی نیز به عیادت حجت الاسلام علی خلیلی آمد.

پس از انعکاس گسترده خبر عدم پذیرش طلبه جوان در بیمارستان‌های تهران در سایت ها و رسانه ها، معاونت وزارت بهداشت عصر روز یکشنبه در اظهاراتی دلگرم کننده اعلام کرد: با عوامل بیمارستان های مذکور که از پذیرش طلبه ناهی از منکر امتناع کردند به شدت برخورد می شود.

این در حالی است که برخی از نزدیکان طلبه فداکار ابراز داشته اند که با مراجعت به واحد پلیس در منطقه کلانتری ۱۲۶ به ما اعلام کردند جرم در محدوده این کلانتری اتفاق نیافتاده؛ از این رو به آن‌ها ارتباطی پیدا نمی‌کند؛ به همین خاطر ما به کلانتری ۱۴۴ رفتیم که آن‌ها هم خواستار نامه از دادسرا شدند! و تمام این قضایا در حالی اتفاق افتاد که ما شماره پلاک موتورسوار‌های ضارب را در اختیار داشتیم.

اما به نظر می رسد نکته ای که پس از وقوع این حوادث همواره مغفول می ماند، علت وقوع آن است، سوالی که باید بدنبال آن بود این است که چرا اینقدر هزینه امر به معرف و نهی از منکر در حوزه اجتماعی تهران گران تمام می‌شود، چه کسی مسؤول کاهش آن است؟ مسؤولان فرهنگی یا مسؤولان امنیتی! چه کسی پاسخگو است؟.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۰:۴۵ - ۲۸ تير ۱۳۹۰
۰
۰
اين وضعيت يك كشور اسلاميست جدا باعث شرم است
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها